Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - jizvy na tvářích po akné - Dermabraze

jizvy na tvářích po akné

martin.cv zaslal(a) v 30.9.2008 15:24:   

Dobrý den. Je mi 24 let a po několikaletých problémech s akné (a používání jehly při jejich odstraňování) mi na horní polovině tváří zůstaly drobné jizvy. Dle informací,které jsem se dočetl na těchto stránkách,by mi pleť mohla vyhladit dermabraze a proto bych se rád zeptal,v jakém časovém horizontu by zákrok bylo možné provést. Mám volný celý říjen na jehož konci mám určitou společenskou akci a tak by mě zajímalo,zda bych už mohl být v tu dobu v pořádku (tedy tváře bez případných strupů,zarudlost bych snad nějak zamaskoval). Jsem ze severních Čech (z Chomutova),takže bych byl také rád za kontakty na blízká pracoviště (tedy ne Brno apod.),na která bych se mohl obrátit. Za případné odpovědi děkuji.

Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
1.10.2008 9:29:

Vážený pane,
děkuji za Váš dotaz.
Jizvičky po akne se skutečně dají vyhlazovat dermabrazí, tedy zbrušováním povrchu pokožky. Tato dermabraze nebo-li resurfacing se může provádět několika způsoby: vysokoobrátkovou frézou, odpařovacím laserem (CO2,Erb) nebo nejnověji frakcionovaným odpařovacím laserem.
Po klasickém plošném resurfacingu, který je nejradikálnější, máte na ošetřené části obličeje secernující rannou plochu, kterou musíte velmi intenzivně ošetřovat, aby nedošlo ke komplikacím při hojení. Počítejte s rekonvalescencí i několik týdnů. Frakcionovaný resurfacing probíhá tak, že se pokožka odpařuje jen v mikroskopických ploškách a okolo je ponechána oblast normální kůže, z které dochází k rychlé regeneraci. V závislosti na ploše a výkonu laseru je doba hojení 2-7 dnů, někdy je potřeba výkon opakovat. Proces hojení připomíná reakci pokožky po spálení sluncem. Na naší klinice můžete výkon frakcionovaným laserem podstoupit dne 15.10., ale bylo by vhodné se předem objednat na lékařskou konzultaci.

S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová
klinika GHC Praha
tel.222211206,222211208

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dermabrazi bych na jizvy po akne asi nevolil,ale nabídl bych frakční CO2 laser,hojení 5-10 dní, lepší efekt.objednat ke konz.nebo se dohodnout přímo na zákrok je možné na tel.603269733 dr.kupka

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Výbrus laserem

Zákrok

DermabrazeDermabraze
Dermabraze je žádaný zákrok, který slouží k vyhlazení nerovností kožního reliéfu a odstranění méněcenné tkáně. Pokud vás trápí jizvy po akné, keratózy či jiné hrubosti kožního povrchu, může být dermabraze účinným řešením.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Dermabraze:
  • Ceny od 100,- CZK
  • Ceny do 15.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova