35let a povolená kůže podbradku
35let a povadlý podbradek zaslal(a) v 23.3.2008 1:02:
mám za sebou liposukci podbradku a myslela jsem si že se vyřeší můj podbradek.Bohužel z profilu mám prostě povolenou kůži a je to vidět i zepředu.Na jedné konzultaci mi bylo řečeno,že vzhledem k mému věku to není tak hrozné.Přesto mě toto velmi trápí a občas se snažím ho ,,zatahovat,,..Prosím existuje nějaká metoda na vypnutí kůže na podbradku?eventuálně řezy,kde jsou vedeny atd.děkuji< Předchozí:operace
minilifting:Další >
Reklama
Zákrok
Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftS přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
- Ceny od 12.000,- CZK
- Ceny do 59.980,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
25.3.2008 12:48:
Dobrý den. Řešení existuje a jde o vytažení kůže za uši. Hezký den, PEM
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
24.3.2008 22:10:
Dobrý den, vytažení krku se provádí buď jako součást face-liftové operace nebo jako samostatný výkon tzv. neck-lift. Řezy jsou potom vedeny v záuší a jeden pod bradou. S pozdravem Dr.Kurial
odpověd
23.3.2008 21:55:
Ano, existuje. Přijďte na konzultaci, po vašem vyšetření vám zkusím navrhnout vhodný postup.Zdraví Dr Svoboda
odpověd
prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
23.3.2008 14:05:
Doporučuji face lifting. Problém bude vyřešen. prof. Veselý
odpověd
23.3.2008 11:54:
Dobrý den, řešením tohoto problému by asi byla operace vytažení kůže obličeje a krku, tedy face lift. Konkretně lze ale říci pouze po osobní konzultaci. dr. Paděra