Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - co s podbradkem.. - Face-lift - Moderní trendy

co s podbradkem..

ROMANA zaslal(a) v 13.3.2007 12:39:   

Prosím o radu ohledně kůže v oblasti podbradku.Je mi 30let,ale měla jsem váhové výkyvy a v oblasti podbradku mám vytáhlou kůži.Liposukce by mi prý nepomohla.Jak se dá kůže vypnout?Myslím,že na lifting jsem ještě mladá.Také mi bylo nabízeno Aptos,ale nejsem této formě nakloněna,upřímně ve mě nevzbuzuje důvěru.Je možno vypnout pouze kůži pofbradku za cenu jizvy jako u miniliftingu?děkuju všem

Vaše odpověd

odpověd

prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
15.3.2007 11:59:

Platysmaplastika nevyřeší prověšený podbradek. Můžete některé úterý na konzultaci. Zdravím

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

ROMANA
13.3.2007 22:10:

Děkuji za odpověd..Nikde jsem o tomto zákroku neslyšela.Eliminuje se tímto vytáhlejší kůže v oblasti podbradku?Nemám ji bůhvíjak vytáhlou,ale z profilu prostě mám bradu ne dorovna,ale směrem dolů..děkuji

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
13.3.2007 21:17:

Dobrý den, v úvahu by u Vás zřejmě připadala tzv. platysmaplastika. Výkon, kterým se koriguje mimické svalstvo a tukové pojivo na krku z krátkého řezu pod bradou. Srdečně zdravím.

< Předchozí:Minilifting......
minilifting:Další >

Zákrok

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFace-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift
S přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
  • Ceny od 14.500,- CZK
  • Ceny do 59.980,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova