Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Minilifting...... - Face-lift - Moderní trendy

Minilifting......

35let.. zaslal(a) v 10.3.2007 13:14:   

Ráda bych poprosila o radu..Mám povolenou kůži na podbradku a rýhy kolem rtů..Vím,že by to šlo odstranit miniliftingem,ale ráda bych věděla,odkud kam by v tomto případě vedly jizvy?Jde mi o vypnutí podbradku a tváří..Jsem relativně mladá na tento zákrok,ale jiným zpúsobem se to neodstraní.Jak dlouho trvá rekonvelescence a zda je vhodné provést tento zákrok např.v květnu nebo červnu?Děkuji za odpovědi

Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
12.3.2007 12:22:

Dobrý den, objednejte se na konzultaci,kde se dozvíte podrobné informace o zákroku.Pro více informací a objednání volejte recepci kliniky GHC 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobry den . Rekonvalecence po face liftlingu trva cca 2 tydny. Co se tyka ostatnim odpovedi na Vase otazky, prijdte na nezavaznou konzultaci, nas lekar Vam vse dukladne vysvetli a popripade i nazorne ukaze. Hezky den. PEM

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:minilifting
co s podbradkem..:Další >

Zákrok

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFace-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift
S přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
  • Ceny od 14.500,- CZK
  • Ceny do 59.980,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova