Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - minilifting - Face-lift - Moderní trendy

minilifting

Alena V. zaslal(a) v 21.3.2007 16:31:   

ráda bych poprosila o radu-jsou jizvičky po miniliftingu hodně vidět?Jsem relativně ještě mladá,ale obličej mám povadlejší a rýhy už začínají rýsovat můj obličej,ale nemá cenu abych ročně utrácela desetitísíce za botox a výplnové materiály,nemám k nim důvěru-vpichování tolika věci do těla a jednak si myslím,že mi prostě ubrání 1,5cm -2vcm kůžičky obličej daleko více ,,vypne,,Slyšela jsem,že prý se dají jizvičky udělat pouze od půlky lalůčku dolů za ucho..Prosím o radu..děkuju

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
22.3.2007 13:38:

Asi by bylo nejlepší investovat do konsultací na několika pracovištích a vybrat si optimální výkon. Nemyslím, že Vám bude přez internet uspokojivě odpovězeno. S pozdravem Dr. Tomášek 602303877

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
22.3.2007 9:26:

Vážená paní Aleno. Jizvy po miniliftu ( MACS a S lift) jsou ve vlasaté části spánkové krajiny a před boltcem. Nesahají dále dozadu za ušní lalůček.s pozdravem Dr. Vrbický

vzhledem k tomu, že vám zřejmě nejvíce vadí hluboké rýhy od nosu k ústům, pak vám minilift příliš nepomůže, hezký den doc Dušková

< Předchozí:co s podbradkem..
mimilifting:Další >

Zákrok

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFace-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift
S přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
  • Ceny od 14.500,- CZK
  • Ceny do 59.980,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova