minilifting
Alena V. zaslal(a) v 21.3.2007 16:31:
ráda bych poprosila o radu-jsou jizvičky po miniliftingu hodně vidět?Jsem relativně ještě mladá,ale obličej mám povadlejší a rýhy už začínají rýsovat můj obličej,ale nemá cenu abych ročně utrácela desetitísíce za botox a výplnové materiály,nemám k nim důvěru-vpichování tolika věci do těla a jednak si myslím,že mi prostě ubrání 1,5cm -2vcm kůžičky obličej daleko více ,,vypne,,Slyšela jsem,že prý se dají jizvičky udělat pouze od půlky lalůčku dolů za ucho..Prosím o radu..děkuju
Zákrok
Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftS přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.500,- CZK
- Ceny do 59.980,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
22.3.2007 13:38:
Asi by bylo nejlepší investovat do konsultací na několika pracovištích a vybrat si optimální výkon. Nemyslím, že Vám bude přez internet uspokojivě odpovězeno. S pozdravem Dr. Tomášek 602303877
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
22.3.2007 9:26:
Vážená paní Aleno. Jizvy po miniliftu ( MACS a S lift) jsou ve vlasaté části spánkové krajiny a před boltcem. Nesahají dále dozadu za ušní lalůček.s pozdravem Dr. Vrbický
odpověd
21.3.2007 20:09:
vzhledem k tomu, že vám zřejmě nejvíce vadí hluboké rýhy od nosu k ústům, pak vám minilift příliš nepomůže, hezký den doc Dušková