minilifting ve 35letech???
Š. zaslal(a) v 4.3.2007 18:19:
Ráda bych se zeptala více lékařů na jejich názor-mám lipo podbradku,ale bohužel mi zůstala vytáhlá kůže,tzn.že mám z profilu dost ošklivý pohled na krk,dále už se mi začínají tvořit rýhy podél rtů a mám dědičně povolenější oční váčky a takové jemnější rýhy kolmě pod očima..Absolvovala jsem chem.peelingy a td.ale plet není napnutá..Bylo mi navrženo podstoupit menší lifting na zvednutí podbradku,mírné zúžení tváří a napnutí dolní části obličeje na rýhy podél úst,kruhy pod očima a rýhy které nejdou jinak odstranit..jizva by šla podél ušního lalůčku dolů cca 1cm za ucho..jaké bývají jizvy po liftingu?Jsou hodně vidět a i když vím,že jsem ještě relativně mladá,můj obličej je narozdíl od mých vrstevnic,opravdu povislý..Jak dlouhá bývá rekonvalescence po miniliftingu...děkuji
Zákrok
Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftS přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.500,- CZK
- Ceny do 59.980,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
5.3.2007 8:35:
Dobry den. I ve Vasem veku lze provest minilifting nebo ztv. S-lift, ale nelze to rici s jistotou, dokud Vas neuvidi lekar osobne pri konzultaci. Hezky den.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Š.
4.3.2007 21:32:
Ještě jedna otázka-dá se to provést pouze v lokální anestezii pokud se jedná o vypnutí kvůli podbradku a mírných váčkách pod očima...Mám paniku z celkové anestezie..
odpověd
4.3.2007 21:17:
Dobrý večer.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.Bez ní nejsem schopen se zodpovědně vyjádřit.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
4.3.2007 18:22:
zrejme jste komplikovany pripad, vase otazky vam nikdo neodpovi seriozne bez vysetreni, hezky den doc Duskova