Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - minilifting ve 35letech??? - Face-lift - Moderní trendy

minilifting ve 35letech???

Š. zaslal(a) v 4.3.2007 18:19:   

Ráda bych se zeptala více lékařů na jejich názor-mám lipo podbradku,ale bohužel mi zůstala vytáhlá kůže,tzn.že mám z profilu dost ošklivý pohled na krk,dále už se mi začínají tvořit rýhy podél rtů a mám dědičně povolenější oční váčky a takové jemnější rýhy kolmě pod očima..Absolvovala jsem chem.peelingy a td.ale plet není napnutá..Bylo mi navrženo podstoupit menší lifting na zvednutí podbradku,mírné zúžení tváří a napnutí dolní části obličeje na rýhy podél úst,kruhy pod očima a rýhy které nejdou jinak odstranit..jizva by šla podél ušního lalůčku dolů cca 1cm za ucho..jaké bývají jizvy po liftingu?Jsou hodně vidět a i když vím,že jsem ještě relativně mladá,můj obličej je narozdíl od mých vrstevnic,opravdu povislý..Jak dlouhá bývá rekonvalescence po miniliftingu...děkuji

Vaše odpověd

Dobry den. I ve Vasem veku lze provest minilifting nebo ztv. S-lift, ale nelze to rici s jistotou, dokud Vas neuvidi lekar osobne pri konzultaci. Hezky den.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Š.
4.3.2007 21:32:

Ještě jedna otázka-dá se to provést pouze v lokální anestezii pokud se jedná o vypnutí kvůli podbradku a mírných váčkách pod očima...Mám paniku z celkové anestezie..

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
4.3.2007 21:17:

Dobrý večer.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.Bez ní nejsem schopen se zodpovědně vyjádřit.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

zrejme jste komplikovany pripad, vase otazky vam nikdo neodpovi seriozne bez vysetreni, hezky den doc Duskova

< Předchozí:Blepharoplastika nebo face-lifting
minilifting:Další >

Zákrok

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFace-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift
S přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
  • Ceny od 14.500,- CZK
  • Ceny do 59.980,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova