Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - povislá kůže na pobradku - Face-lift - Moderní trendy

povislá kůže na pobradku

V. zaslal(a) v 9.8.2007 21:52:

Je mi 34let,absolvovala jsem lipo podbradku,ale kůže zůstala ,,viset..Nemám ráda,když stojím k někomu z profilu-uvažuji už i dokonce o aptos-nemám k němu moc důvěry,ale jaká je jiná možnost abych měla kůži na krku vypnutou?Jeden lékař mi řekl,že mám krátkou bradu,ustupující.Prosím moc o možnosti.
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
10.8.2007 21:44:

Dobrý den.Bez osobní konzultace je velice problematické rozhodnout.Snad by pomohl face lifting.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vám svůj čas věnuji.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
10.8.2007 9:51:

Dobrý den, pokud máte opravdu zájem s vaším problémem něco dělat, tak bych Vám doporučila osobní konzultaci splastickým chirurgem, cena je 300,- kč a zde spolu určitě najdete to nejlepší řešení pro Vás.Bohužel osobní konzultace je nutná pro stanovení typu zákroku.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208. S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Lifting obličeje
růst vlasů po liftingu:Další >

Reklama

Zákrok

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFace-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift
S přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
  • Ceny od 12.000,- CZK
  • Ceny do 59.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova