povislá kůže na pobradku
V. zaslal(a) v 9.8.2007 21:52:
Je mi 34let,absolvovala jsem lipo podbradku,ale kůže zůstala ,,viset..Nemám ráda,když stojím k někomu z profilu-uvažuji už i dokonce o aptos-nemám k němu moc důvěry,ale jaká je jiná možnost abych měla kůži na krku vypnutou?Jeden lékař mi řekl,že mám krátkou bradu,ustupující.Prosím moc o možnosti.< Předchozí:Lifting obličeje
růst vlasů po liftingu:Další >
Reklama
Zákrok
Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftS přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
- Ceny od 12.000,- CZK
- Ceny do 59.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
10.8.2007 21:44:
Dobrý den.Bez osobní konzultace je velice problematické rozhodnout.Snad by pomohl face lifting.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vám svůj čas věnuji.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
10.8.2007 9:51:
Dobrý den, pokud máte opravdu zájem s vaším problémem něco dělat, tak bych Vám doporučila osobní konzultaci splastickým chirurgem, cena je 300,- kč a zde spolu určitě najdete to nejlepší řešení pro Vás.Bohužel osobní konzultace je nutná pro stanovení typu zákroku.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208. S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.
Nahlásit nevhodný příspěvek