Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - POVOLENÁ KŮŽE NA KRKU - Face-lift - Moderní trendy

POVOLENÁ KŮŽE NA KRKU

fresita zaslal(a) v 7.7.2008 22:06:

Prosím jakými metodami lze udělat z mírně visícího podbradku-kůžičky-ale jen mírně ne úplně kolmo dolů,udělat hezký krk? Jsem relativně mladá a na nějaký lift s jizvama se cítím ještě mladá..Vidím dívky,které to mají daleko horší než já ale mě to trápí..Z profilu to nevypadá hezky..Už jsem měla i lipo podbradku,ale kůžička mírně visí a je to vidět..děkuji za co nejpodrobnější odpověd a čas..
Vaše odpověd

prosim napiste nam primo i s foto na office@aspenaestheticclinics.com a neomezene Vam nas odbornik primo konkretne individualne poradi neb prijdte na konzultaci 222 222 335, 723 850 509

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

fresita
8.7.2008 8:58:

No děkuji za odpověd,ale je dost strohá a nevím vůbec nic.Už mám liposukci podbradku udělanou,přesto kůžička visí..:-((((

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:facelifting
rozdíl:Další >

Reklama

Zákrok

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFace-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift
S přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
  • Ceny od 12.000,- CZK
  • Ceny do 59.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova