rozdíl
anděla zaslal(a) v 16.8.2008 16:20:
Zajímalo by mne, jaký a zda je rozdíl v efektivitě ošetření při korekci vrásek na obličeji,při použití frakčního CO2 MIX Laseru a přístroje Plasma Portrait.Vím,že je vhodná konzultace s lékařem,což jsem učinila.Bylo mi doporučeno obojí.Jde o to, jakou metodou kdo pracuje? Děkuji za odpověď.
Zákrok
Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftS přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.500,- CZK
- Ceny do 59.980,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
25.8.2008 19:21:
Odpověď paní MUDr.Bedřichové je perfektní a vše vypovídající. Obě metody jsou ve výsledcích srovnatelné a v současné době se jedná o nejnovější metody. Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
17.8.2008 8:56:
prijdte a individualne Vam poradime 222 222 335, 723 850 509 office@aspenastheticclinics.com
odpověd
16.8.2008 17:37:
Dobrý den, obě uvedené metody jsou neinvazivním nejnovějším trendem v rejuvenaci pokožky a obecně jsou srovnatelné. Nuanční rozdíl je schopen Vám vysvětlit lékař při zjištění "potřeb" Vaší pokožky. Je pouze škoda, když jste již evidentně absolvovala konzultaci a lékař o obou metodách hovořil, že jste tuto otázku nekladla přímo při konzultaci, bohužel vysvětlení podrobnějších detailů, bez znalosti vhodnosti právě ve Vašem případě přesahuje rámec internetové komunikace. S pozdravem MUDr.Simona Bedřichová www.laseresthetic.cz