Zajímalo by mne, jaký a zda je rozdíl v efektivitě ošetření při korekci vrásek na obličeji,při použití frakčního CO2 MIX Laseru a přístroje Plasma Portrait.Vím,že je vhodná konzultace s lékařem,což jsem učinila.Bylo mi doporučeno obojí.Jde o to, jakou metodou kdo pracuje? Děkuji za odpověď.
rozdíl
visitor
Odpověď paní MUDr.Bedřichové je perfektní a vše vypovídající. Obě metody jsou ve výsledcích srovnatelné a v současné době se jedná o nejnovější metody. Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava
prijdte a individualne Vam poradime 222 222 335, 723 850 509 office@aspenastheticclinics.com
Dobrý den, obě uvedené metody jsou neinvazivním nejnovějším trendem v rejuvenaci pokožky a obecně jsou srovnatelné. Nuanční rozdíl je schopen Vám vysvětlit lékař při zjištění "potřeb" Vaší pokožky. Je pouze škoda, když jste již evidentně absolvovala konzultaci a lékař o obou metodách hovořil, že jste tuto otázku nekladla přímo při konzultaci, bohužel vysvětlení podrobnějších detailů, bez znalosti vhodnosti právě ve Vašem případě přesahuje rámec internetové komunikace. S pozdravem MUDr.Simona Bedřichová www.laseresthetic.cz
Zákrok
Facelifting je operace obličeje, kdy se odstraněním přebytečné kůže, podkožního tuku a zpevněním vazivového aparátu vypne kůže obličeje, někdy i krku - neck-lift. Provádí se nejčastěji v celkové anestezii, trvá asi 1,5 až 3 hodiny, Hospitalizace je 1 den, celkový obvaz hlavy se odstraní 3.-5. den, rekonvalescence bývá 1-2 týdny, výrazná fyzická zátěz je možná za měsíc. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným