Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - rozdíl - Face-lift - Moderní trendy

rozdíl

anděla zaslal(a) v 16.8.2008 16:20:   

Zajímalo by mne, jaký a zda je rozdíl v efektivitě ošetření při korekci vrásek na obličeji,při použití frakčního CO2 MIX Laseru a přístroje Plasma Portrait.Vím,že je vhodná konzultace s lékařem,což jsem učinila.Bylo mi doporučeno obojí.Jde o to, jakou metodou kdo pracuje? Děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
25.8.2008 19:21:

Odpověď paní MUDr.Bedřichové je perfektní a vše vypovídající. Obě metody jsou ve výsledcích srovnatelné a v současné době se jedná o nejnovější metody. Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

prijdte a individualne Vam poradime 222 222 335, 723 850 509 office@aspenastheticclinics.com

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
16.8.2008 17:37:

Dobrý den, obě uvedené metody jsou neinvazivním nejnovějším trendem v rejuvenaci pokožky a obecně jsou srovnatelné. Nuanční rozdíl je schopen Vám vysvětlit lékař při zjištění "potřeb" Vaší pokožky. Je pouze škoda, když jste již evidentně absolvovala konzultaci a lékař o obou metodách hovořil, že jste tuto otázku nekladla přímo při konzultaci, bohužel vysvětlení podrobnějších detailů, bez znalosti vhodnosti právě ve Vašem případě přesahuje rámec internetové komunikace. S pozdravem MUDr.Simona Bedřichová www.laseresthetic.cz

< Předchozí:POVOLENÁ KŮŽE NA KRKU
ochabování pleti:Další >

Zákrok

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFace-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift
S přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
  • Ceny od 14.500,- CZK
  • Ceny do 59.980,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova