Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Face-lift - Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift

Face-lift

Zdenka zaslal(a) v 11.1.2008 15:00:   

Dobrý den, je mi 45 let. Začínají se mi dělat tz.syslí tváře,mám trochu podbradek a hlavně povolený krk.Vrásek tolik ještě nemám, ale myslím, že face-lift mi by vůbec neuškodil. Je tato operace trvalá nebo se po letech musí opakovat? Jak dlouho trvá rekonvalescence (za jak dlouho může člověk do práce mezi lidi) a prosím o cenu tohoto zákroku. Jsem zdravá, upřednostňuji analgosedaci ane celkovou narkozu. Jsem z Prahy 8. Moc děkuji za odpovědi, Zdenka

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
14.1.2008 17:04:

Vážená paní.Na viditelný efekt face-liftu s výsledkem do příštího dne žel Bohu nevěřím .V některých nekomplikovaných případech doba rekonvalescence 3-4 týdny se může zdát dost dlouhá.Hodně záleží na typu operace.Doporučuji přečíst si článek "face-lift-moderní trendy"-třeby zde naleznete inspiraci.S pozdravem Dr. Vrbický

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
14.1.2008 9:36:

Faceliftem se posune věk o něco zpátky a pak si zase stárnete podle počtů svých radostí a strastí v životě, takže by bylo přehnané hovořit o tom jak dlouho to vydrží. Při bezkomplikovaném průběhu můžete po dvou týdnech pracovat, ne ovšem těžkou fysickou práci tu tak po 3-4 týdnech. Optimum nové operace obličeje je 10 let, lze ji provést už i po pěti letech a "kaskadérky" chodí i dřív. Analgosedace v kombinaci s lokální anestesií je běžná. Při konsultaci vnímejte způsob operace. Někdy se provádí jen kožní lift, někdy i lift SMAS (pouzdra svalů) při stejném řezu. Je to věc trvanlivosti efektu. Někdy vyšší ceny jsou právě z těchto důvodů. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích a vybrat si hlavně erudovaného plastického chirurga. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

po nejnovejsim mini facelift Happy Lift Ancorage muzete jit do prace pristi den

odpověd

MUDr. Svatopluk Svoboda MUDr. Svatopluk Svoboda
11.1.2008 18:29:

Vážená paní, je-li u Vás face-lift již skutečně indikován nelze bez Vašeho vyšetření říci, možné to ale je.Po případném zákroku počítejte se rekonvalescencí cca 2 - 3 týdny. Samozřejmě, že výsledek žádné kosmetické operace není navždy - ale to je individuální a seriozně není možné určit, bude-li tuto operaci nutno opakovat a po kolika letech.Další podrobnosti Vám ale mohu říci až po Vašem vyšetření, ale měla byste počítat s cenou cca 25 - 30 tisíc. Zdraví Dr Svoboda Zdraví Dr Svoboda

< Předchozí:alternativy
Face-lift:Další >

Zákrok

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFace-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift
S přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
  • Ceny od 14.500,- CZK
  • Ceny do 59.980,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova