Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - FACE-LIFT - Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift

FACE-LIFT

Jarmila zaslal(a) v 9.3.2008 12:14:

jsem 5 den po operaci face-liftu a na jedne strane tvare ,mam zatvrdli a vrascity hematom a na prvni pohled i vic na jedne strane vytazeny oblicej.Prosim Vas,muzete poradit jestli je to normalni pooperacni stav,a nebo nepovedena operace.Dekuji vam za vasi odpoved Jarmila
Vaše odpověd

odpověd

tichá
15.3.2008 16:37:

Dobry den, jsem po operaci 6. den, vsude mam hematomy, zatuhliny, vypadam jak E.T. Zatim jsem z vysledku dost nestastna, ale radeji take nebudu hodnotit. Zatim mi to zmenilo i tvar obliceje, na krku mi tahne kuze, venkovni ocni koutky mi tahnou dolu... Tak snad se to usadi. Zdravim

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den. Jsem opravdu ráda, že řešíte jenom tyto "problémy". Doporučuji Vám, abyste zatím nesledovala otoky, zatuhliny, modřiny ... Vždyť jste po velice náročné a velké operaci. Většinou se všechno začne měnit po 14 dnech až po měsíci. Zlepšení bude až opadnou otoky, pak až se vyndají adaptační stehy, až se rozpustí spodní stehy, až budete masírovat ... Všechno má svůj čas. Jistě Vám to vše Váš operatér řekl před operací. Jsme ale všechny nespokojené a nejvíce by se nám líbilo, kdybychom po operaci odcházely a neměly žádné otoky, modřinky ... Bez toho to ale ani ten nejlepší plastický chirurg neudělá. Přeji Vám hodně trpělivosti. Určitě budete spokojená, ale dejte tomu čas. S pozdravem odb. asist. Bc. Petra Křížová

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
9.3.2008 21:44:

Dobrý den, pátý den po operaci nelze tento stav hodnotit, je to běžný pooperační průběh, vyčkejte názoru operatéra při osobní kontrole.

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
9.3.2008 20:33:

Dobrý den. Zatím nic nehodnoťte. Je příliš brzy. NAshledanou, dr. Remeš

< Předchozí:Face-lift
MACs lift:Další >

Reklama

Zákrok

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFace-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift
S přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
  • Ceny od 12.000,- CZK
  • Ceny do 59.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova