APTOS
Janina zaslal(a) v 10.7.2007 23:28:
Dobrý den, je mi 44 let a chtěla bych si nechat udělat lifting obličeje a současně víček. Zaujala mě metoda APTOS,jelikož je šetrnější. Zajímalo by mě však,zda je stejně efektivní jako metoda řezem(skalpel). Pokud ano,měla bych zájem o vstřebatelné nitě. Děkuji za případné odpovědi.
Zákrok
Feather face lift APTOS, SilhouetteBěhem přirozeného procesu stárnutí dochází spolu se snižováním elasticity pokožky - což má za následek vznik vrásek - i k poklesu tkáně obličeje a krku. Pokud vás trápí tento problém, můžete využít velmi šetrnou techniku vypnutí kůže a vyhlazení vrásek, kterou nabízí metoda APTOS – feather face lift.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 38.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Petra
23.7.2007 0:49:
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli lze tuto metodu použít jako jakousi prevenci tvorby vrásek, konkrétně klesajících tváří. Je mi 31 let, mám oválný obličej a nevýrazné lícní kosti. Tváře už mi lehce klesají, tím pádem se kontury lícních kostí ztratily úplně. Vzhledem k tomu, že jsem věrnou kopií mé maminky, tak vím, že jednou facelifting budu "potřebovat". Dá se tato doba pomocí aptos nití alespoň o pár let oddálit? Děkuji za odpověď.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
11.7.2007 12:46:
metoda aptos má menší efekt a kratší dobu, po kterou výsledkek vydrží, nicméně má své příznivce a z odborného hlediska i dobré užití, další možností je minilift, který je kompromisem mezi zásadním faceliftem a aptos, u všech tří variant lze samozřejmě operaci nakombinovat s operací víček, která metoda může přinést výsldek, který požadujete, nejlépe rozhodne konzultace, máte-li seriózní zájem, objednejte se na mou ambulanci- GHC, Krakovská 8, Praha 1, tel 222211206, hezký den doc Dušková
odpověd
11.7.2007 9:38:
Metoda Aptos není a nemůže být tak radikální jako klasická operace.Přesto má své velmi dobré výsledky u správně vybraných pacientů.Provádíme techniku Aptos se vstřebatelnými nitěmi již delší dobu. Zda jste však vhodná adeptka lze rozhodnout pouze při osobní konzultaci.Operace víček a Aptos lze provést v jedné době. Je-li pro Vás dostupná Osrava, můžete se objednat na nezávaznou konzultaci na tel. čísle recepce : 596 123 854.S pozdravem MUDr.Lucák