Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - aptos - Feather face lift APTOS, Silhouette

aptos

radka zaslal(a) v 4.11.2007 13:51:

Dobry den, do konce roku planuji jit na Aptos. Je mi 37, ale uz mi povada kuze na tvarich, takze mam vpadlejsi tvare a povisle vnejsi koutky ust. Z popisu aptosu na webovych strankach jednotlivych plastickych chirurgii jsem se nadchla, ale pak jsem se dostala na nektera diskuzni fora a dostala strach. Pisi tam, ze po dvou letech muzou jizvy "vystupovat" a byt videt, ze pruzinky ci nite moc dlouho nevydrzi, nejake pani se uvolnila po 2 mesicich, apod. Muzete mi tedy rict jaka jsou uskali techto operaci, jak dlouho efekt vydrzi, jak je to s uvolnovanim niti ci pruzinek, muzou byt jizvy ci nite videt? Dekuji za radu
Vaše odpověd

< Předchozí:podbradek
reklamace provedení zákroku APTOS:Další >

Reklama

Zákrok

Feather face lift APTOS, SilhouetteFeather face lift APTOS, Silhouette
Během přirozeného procesu stárnutí dochází spolu se snižováním elasticity pokožky - což má za následek vznik vrásek - i k poklesu tkáně obličeje a krku. Pokud vás trápí tento problém, můžete využít velmi šetrnou techniku vypnutí kůže a vyhlazení vrásek, kterou nabízí metoda APTOS – feather face lift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Feather face lift APTOS, Silhouette:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 38.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova