brow lift
Iveta Kolářová zaslal(a) v 18.5.2008 10:41:
Dobrý den, mám pokleslé obočí, asymetricky, jedno více než druhé. Toto mi způsobuje i viditelný pokles víček. Je možné tuto asymetrii vyrovnat zvednutím obou obočí? Zajímala by mě cena metody Aptos u tohoto problému a přibližný možný termín zákroku. Je mi 25 let a jiná metoda je pro mě asi nevhodná.< Předchozí:reklamace provedení zákroku APTOS
zvednutí obočí:Další >
Reklama
Zákrok
Feather face lift APTOS, SilhouetteBěhem přirozeného procesu stárnutí dochází spolu se snižováním elasticity pokožky - což má za následek vznik vrásek - i k poklesu tkáně obličeje a krku. Pokud vás trápí tento problém, můžete využít velmi šetrnou techniku vypnutí kůže a vyhlazení vrásek, kterou nabízí metoda APTOS – feather face lift.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Feather face lift APTOS, Silhouette:
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 38.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
18.6.2008 21:53:
Zdravím Vás. Máte s technikou Aptos na našem pracovišti již tříletou zkušenost. Na rovinu ale upozorňuji, že asymetrie se sice zlepší, ale jen málokdy se upraví zcela 100%. cena se odvíjí od počtu použitých nití - pro dvě obočí budď 4 nebo 6 nití / cena tedy 8 nebo 12.000 Kč. Může se ale zvedat jen to jedno - pokleslejší, pak cena může být i jen třeba 4.000 Kč. je-li pro Vás dostupná Ostrava, budeme se Vám rádi věnovat. Podrobnosti o zákroku najdete na našich stránkách : www.plastickachirurgie.com S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
18.5.2008 21:47:
Dobrý den, cena vytažení zevního obočí pomocí Aptos vláken stojí 9.000,-Kč, termín možný 31.5.08. S pozdravem Dr.Kurial
odpověd
18.5.2008 12:01:
dobry den, nabizime Vam modifikovany Aptos, a to brow lift ale s rozpustnymi vlakny Happy Face Lift or Ancorage prijdte na konsultaci neb poslete foto office@aspenaestheticclinics.com