spatny brow lift
daniela86 zaslal(a) v 24.9.2008 14:44:
dobry den,
som 4 mesiace po vytiahnuti obocia {technikou nite, rez tesne nad obocim s vyvodom vo vlasoch] pricom sa mi vobec nehoja sruby vo vlasovej casti..trcia mi dokonca az nite. podla priatela som vyzerala lepsie pred zakrokom.
mojim cielom pred oper.bolo odstranit prebytocnu kozu na vieckach ale pani doktorka ma prehovorila na vytah obocia..vysledny efekt nie je vobec vyhovujuci. viecka ostali tie iste ,pribudli jazvy,nehojace sa sruby a obocie je zbytocne neprirodzene a podla priatela aj krive.hanbim sa chodit ku kadernicke, kedze mi nechtiac vytiahla povraz z hlavy ..bolo to nechutne a trapne aspon pre 22rocnu zenu ako som ja.
jde to obocie navratit do pov. stavu cize vytiahnut nite popripade korigovat inou metodou ?
prosim o pomoc.
s pozdravom dana
Zákrok
Feather face lift APTOS, SilhouetteBěhem přirozeného procesu stárnutí dochází spolu se snižováním elasticity pokožky - což má za následek vznik vrásek - i k poklesu tkáně obličeje a krku. Pokud vás trápí tento problém, můžete využít velmi šetrnou techniku vypnutí kůže a vyhlazení vrásek, kterou nabízí metoda APTOS – feather face lift.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 38.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
28.9.2008 21:21:
Dobrý den,
jste jedna z mnoha pacientek, která má po této technice potíže. Doporučuji Vám nechat si nitě Aptos odstranit, máte šanci, že se obočí po čase vrátí na své místo. Až příště budete uvažovat o nějakém plasticko-chirurgickém zákroku, přesvěčte se, že máte čest diskutovat s opravdu kvalifikovaným plastickým chirurgem a případně navštivte v rámci konzultace více pracoviť, abyste získala skutečně ucelenou představu o řešení problému. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207
Nahlásit nevhodný příspěvek