Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zvednutí obočí - Feather face lift APTOS, Silhouette

zvednutí obočí

Iveta Kolářová zaslal(a) v 18.5.2008 10:47:

Dobrý den, mám asymetricky pokleslé obočí, což mi způsobuje nevzhledný pokles víček. Zajímalo by mě, zda lze metodou Aptos asymetrii vyrovnat a obě obočí zvednout, přibližná cena zákroku a přibližný možný termín jeho provedení. Je mi 25 let a jiná metoda pro mě zřejmě není vhodná.Děkuji Kolářová
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
16.6.2008 14:12:

Ještě cena : dle počtu použitých nití - ale většinou se používají tři nitě. cena tedy 6.000 Kč. Dr.Lucák

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
16.6.2008 14:11:

Ano , možné to je. Provádíme tyto zákroky včetně korekce asymetrie obočí již několik let. Nutná je však předoperační konzultace s našim odborníkem na tento typ zákroku -s MUDr.Zakoutem - objednat se můžete na tel. čísle naší recepce v prac. hodiny : 596 123 854 nebo 721 520 420. Ne vždy však je korekce asymetrie obočí 100% úspěšná, ale každý milimetr zvednutí pokleslého obočí je dobrým efektem. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:brow lift
spatny brow lift:Další >

Reklama

Zákrok

Feather face lift APTOS, SilhouetteFeather face lift APTOS, Silhouette
Během přirozeného procesu stárnutí dochází spolu se snižováním elasticity pokožky - což má za následek vznik vrásek - i k poklesu tkáně obličeje a krku. Pokud vás trápí tento problém, můžete využít velmi šetrnou techniku vypnutí kůže a vyhlazení vrásek, kterou nabízí metoda APTOS – feather face lift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Feather face lift APTOS, Silhouette:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 38.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova