Dobrý den. Je mi 35 let a chtěla bych si nechat odstranit chloupky na bradě pomocí fotoepilace.
Může mi prosím někdo nabídnout, kde by mi mohl být tento zákrok proveden. Preferuji Prahu. Děkuji
fotoepilace
visitor
Dobry den,
radi Vam nabidneme trvale odstraneni chloupku laserem neb ipl , neb kombinaci obou metod.
Aspen Aesthetic Clinics
Team Klinika Praha Vinohrady & CZ
phone: CZ + E
+420 222 222 335
sms/text:
+420 725 057 926
multilingual hotline:
Germany, English, France, Italy
+49 725 043 602
office@aspenaestheticclinics.com
www.aspenaestheticclinics.com
visitor
Vážená paní ,
jakkoli se z mé strany jedná již o pozdní reakci na Váš dotaz, dovolila bych si Vás upozornit na jednu skutečnost.
Ve svých příspěvcích uvádíte, že máte zájem pouze o IPL, neboť jste slyšela, že laser údajně není tak účinný.
Na základě praktických zkušeností (naše studio provozuje oba typy přístrojů) bych si dovolila s tímto tvrzením polemizovat - IPL je intenzivní světelné záření - jinak - tepelné působení na ozářenou plochu, nikoli jen na chloupek (proto při neodborné manipulaci často dochází k popálení ošetřované lokality). Laser působí pouze na buňky chloupků, které se vyskytují v ploše záblesku (cca 1cm2). K epilaci (v obličejové části obzvláště) bych jednoznačně doporučovala ošetření laserem.
V případě zájmu Vám ráda podám další informace.
S pozdravem
Marie Joštová
604 237 007
Laser Studio Praha
Opletalova 59
Praha 1
www.laser-studio.cz
visitor
visitor
Já bych Vám za sebe poradila jednoznačně laser, ale je to subjektivní a někdo jiný Vám podobně radil fotoepilaci. Jak jsem již psala, známe obě metody, takže jejich účinnost můžeme porovnat z vlastní zkušenosti. V případě zájmu jsme Vám k dispozici.
S pozdravem
Marie Joštová
visitor
Děkuji za odpověď. Budu vaše studio kontaktovat.
Dobrý den,
IPL je zkratka pro intenzivní pulzní světlo, čili fotoepilace. Jsou různé druhy přístrojů. Dále je individuální reakce na fotoepilaci. Záleží na zralosti chloupků a volbě energie, kterou nastavíme pro ošetření. Z těchto důvodů má náš klient další výhodu - pokud Vám chloupky nezmizí po 3 ošetřeních, máte další 3 ošetření zdarma.
Magdalena Krajíčková
visitor
Je to opravdu odstranění foteepilací? O jiné odstranění nemám zajem. Odstranění laserem, prý není 100% účinné.
Navíc o fotoepilaci jsem na těchto stránkách četla, že je potřeba více návštěv, nejen 3 a cena byla naopak nižší, než nabízíte.
Dobrý den,
odstraňujeme světlé i tmavé chloupky účinně přístrojem IPL SB LUX od italaské firmy Sharp&Botanica, kterou také exklusivně zastupujeme a prodáváme její přístroje. Jsme tedy vyškoleni v zahraničí a máme bohaté zkušenosti.
Cena za 1 ošetření je 1000,-Kč. K dokonalému účinku jsou třeba 3 ošetření po 5-7 dnech.
V tomto měsíci lednu máme 10% slevu na ošetření IPL jako novoroční dárek.
Rádi Vás uvítáme v našem Beauty studiu Hanspaulka, Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka, www.europe-mk.com
tel. pro objednání: +420 733 736 496, +420 220 512 982
Těšíme se na Vás
Magdalena Krajíčková
ředitelka
Zákrok
Při foto epilaci se používají intenzivní světelné pulzy, které zničí vlasový folikul zatímco u laseru je to stálý laserový paprsek. Foto epilací lze odstranit chloupky v podpaží, v tříslech, světlé i tmavé. Přístroj dokáže odlišit typ kůže, oblast i hloubku. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným