Dobrý den,
je mi devatenáct a mám tmavé chloupky (kromě zad) snad úplně všude. Navíc mám poměrně světlou a citlivou pleť, takže jsou hodně vyditelné. Jejich neustálé odstvaňování způsobuje jejich zarůstání. Už se stydím nostit například kraťasy. Jsem z toho už opravdu zoufalá a připravená investovat do čehokoliv, co by opravdu zabralo. Problém bude nejspíš dědičný, protože můj otec má i na muže nadměrné ochlupení.
Děkuji za radu
trvalé odstranění
visitor
Dobry den,
radi vam maximalne pomuzeme a permanentni depilace nejmodernejsimi pristroji s integrovanym chlazenim a tudiz bezbolestne, neni problem
napiste neb prijdte na navstevu neb na zakrok
office@aspenaestheticclinics.com
222 222 335, 723 850 509
visitor
Dobrý den,
pokud chcete efektivně epilovat, doporučila bych spíše radiofrekvenční laser (např.LightSheer) než IPL.
Marie Joštová
Laser Studio Praha
www.laser-studio.cz
Zdravím do diskuse !!! Z letité praxe doporučuji "udržovačky! Jinak to ani nelze. A co se neinvazivních metod týká - naprostý souhlas a ohromnou pozitivní zkušenost vyjadřuji !
Mám zkušenosti (zaplaťpánbůh) naštěstí jiné. Ale to je se vším. Někdy za to může pacient (ne u IPL), někdy provádějící zákrok. Stejně je tomu např u liposukcí ultrazvukem (správně lypolýza). Jsem velkým zastáncem neinvazivních metod.
S pozdravem
Bednařík
visitor
Pane Bednařík, já nevím jaké máte zkušenosti vy, ale já na vlastní kůži i peněženku vím, že se mi vrátilo úplně vše. Natřela mě gelem (podpaží, bikiny), kolikrát i vzala jedno místo víckrát, pálilo to jak čert někdy a po každém ošetření cca po 14dnech se začaly objevovat lysinky....ale ty zase pěkně zarostly, je to rok, co jsem byla na ošetření prvně, celkem jsem byla 8krát. Vše dorostlo. Není co více řešit. Hormony neberu, dokonce ani antikoncepci, hladinu mám zcela normální, pleť světlou, chloupky tmavé, dodržovala jsem veškeré pokyny. K tomu není co dodat, výsledky jsou jasný.
Dobrý den,
valná většina IPL přístrojů provádí záblesk přes gel. Tady opravdu není okamžitá kontrola toho jak ten chloupek zareagoval. EasyEpil flash+ pracuje bez gelu a obsluha okamžitě vidí co to udělá s koncem chloupku. pokud není narušen, záblesk se opakuje s vyšším výkonem. Pokud se chloupky vrací, tak pouze na horním rtu a to ještě max. u deseti procent zákaznic. Toto je ale způsobeno hormonama. Na ostatních částech těla k vracení chloupků nedochází.
Bednařík
Dobrý den,
škoda že jste neuvedla kde a kým byla práce odvedena a hlavně o jak tmavé chloupky se jedná. Je zde několik úskalí. První je správná kalibrace přístroje - tedy nastavení výkonu podle fototypu a potom zabarvení chloupků. Při správném nastavení a tmavých chloupcích jsou výsledky nádherné a zákazníci opravdu spokojeni. Já osobně IPLku velmi fandím.
Bednařík
visitor
Paní Maria Procházková, salon s názvem Smart and beauty nebo jen Smart beauty, nejsem si jistá, jezdí s přístrojem po celé republice, základnu má myslím v Kladně. Chloupky mám tmavé a pokud se neopaluji, tak mám pleť světlou ( po dobu, co jsem chodila na ošetření jsem byla bílá jak stěna), hormony neberu vůbec žádné a co vím, tak nastavovala vysoké hodnoty, alespoň toto říkala. Byla jsem nadšená, když jsem se dozvěděla o možnosti se těch zatracených chlupů zbavit....ale po zkušenosti...Rozhodně tomuto fandit nemůžu, protože to má stejný efekt, jako kdybych těch 20tisíc vzala a spláchla do záchodu..
visitor
Zdravím Vás, pokud jde o IPL, ráda bych Vás i ostatní varovala. Podstoupila jsem ošetření 8krát, utratila 20000,- Kč a můžu Vás ujistit, že to nefunguje jak má. Kdybych byla jediná, tak dobrá, může to být nějaký hormonální problém, ale jediná nejsem, tu samou kůru absolvovalo 10 mojich známých. Všem po třetím ošetření chloupky prořídly a vypadalo to, že brzo bude po nich...ale vše dorostlo..a když říkám vše, tak opravdu vše. Peníze zpět nedostanem, pokud se neobrátím ena soud a nepodstoupíme lékařská vyšetření a v tomto případě se odpočítají položky a ostatní...takže by zbylo opravdu málo. Pokud to chcete riskovat, rozhodně si nechte na vše vypsat doklady!!! Ale osobně radím, vykašlete se na to, stojí čas, příjemné to není a hlavně to stojí hodně peněz a výsledek naprosto ŹÁDNÝ!!!!!
Dobrý den, k trvalému ošetření tmavých chlupů nabízíme IPL (intenzivní pulzní světlo), doporučujeme min. 5-10 ošetření v rozmezí jednoho měsíce. S pozdravem MYCLINIC Prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz
Hezký večer, máme na epilaci pulsní světlo - velmi účiné - a navíc nejlevnější ceny v ČR, pokud bychom kombinovali více partijí, máme pro klienty speciální ceny.Zveme Vás na bezplatnou konzultaci. Petra Řehořková
Dobry den pani Jahoda,
radi vam maximane pomuzeme a to pristroji posledni generace, s integrovanym chlazenim a proto bezbolestne.
navrhujeme Vam trvale odstraneni chloupku / epilaci
pokud mate zajem, tak nam kdykoliv napiste
office@aspenaestheticclinics.com
neb
zavolejte
222 222 335, 723 850 509
a prijdte bud na zakrok neb free consultation
Dobrý den!
Vzhledem k Vaši nelehké situaci Vám doporučuji návštěvu v našem salonu k odbornému vyšetření a odborné kozultaci. Následně můžeme provést odpovídající zákrok s trvalým efektem. Bližší informace naleznete na www.salonfrancelaure.cz.
S pozdravem, MUDr. Michal Sičák
Dobrý den,
všeobecným problémem u žen je ten (neberte to osobně), že se neumějí holit. Chloupky vždy holí tzv. "proti srsti" a potom dochází k pupínkům a k zarůstání chloupků. Máte ale nejlepší dispozice k tzv. FOTOEPILACI.Tím myslím, že máte světlou pleť a tmavé chloupky. Doporučuji novinku na trhu EasyEpil. Odkaz: www.EasyEpil.cz
Tohle je spolehlivé a trvalé řešení vašeho problému.
Bednařík
Zákrok
Při foto epilaci se používají intenzivní světelné pulzy, které zničí vlasový folikul zatímco u laseru je to stálý laserový paprsek. Foto epilací lze odstranit chloupky v podpaží, v tříslech, světlé i tmavé. Přístroj dokáže odlišit typ kůže, oblast i hloubku. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným