....
... zaslal(a) v 29.3.2008 18:32:
Jsem pravidelná čtenářka všech otázek a odpovědí.Přesto z pracovních důvodů nemám tolik času a možností na konzultace atd.Existuje možnost zaslání detailní fota mého obličeje a Váš návrh na to,co by jste mi mohly nabídnout na zlepšení mého stavu pleti? Mastná plet,hlavně pory a nerovný povrch s jizvičkami.Nemám hladkou plet. Fotky mohu zaslat přímo na email.Nejvíc by mě vyhovovala Praha a okolí,ale i dojedu dál.Hlavně aby to nebylo jen o penězích,ale i o výsledku,což jak čtu,nejde vždy dohromady.Děkuji< Předchozí:lifting
dekolt a krk:Další >
Reklama
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
facelifting-praha
10.4.2008 10:41:
Vážená paní, můžete zaslat foto na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz. Podle foto vám jsme schopni navrhnout různé možnosti od laseru až po diamantovou mikrodermabrazi.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
31.3.2008 8:13:
Dobrý den, tak mi ty fotky pošlete na van.eso@seznam.cz, a my vám vzápětí poradíme.
odpověd
31.3.2008 7:49:
zdravím a můžete poslat foto na marjan@centrum.cz. Salon mám v Dobřichovicích, což je na Praze-západ. zdraví martina j.
odpověd
30.3.2008 18:24:
Dobrý den,určitě můžete poslat detailní foto.
odpověd
MUDr. Zora Jakubíková
30.3.2008 12:37:
Dobrý den ,na tento typ pleti doporučuji ošetření nejnovějším typem laseru - frakční C02 laser, po kterém dochází k významnému zlepšení kvality pleti, zjemnění struktury , vyrovnání jizviček ,sjednocení barvy a celkovému omlazení .¨ Provádí klinika Riva , Hlinky 122, Brno . MUDr Zora Jakubíková
odpověd
30.3.2008 10:34:
Dobrý den - tedy tady je mail: paveljanda@aspenaestheticclinics.com Pavel Janda, tel.: 721 283 208