.......
Martina.. zaslal(a) v 26.3.2007 12:49:
Děkuji za Vaše vyjádření.Nečekám pomoc na internetu,jen člověk hledá tak trochu,,pomocc,, či radu od lékařů..Je mi opravdu hrozně trapné říci to lékaři.Vím,že částka je nemalá,alespon pro mě a byla jsem ochotna ji obětovat,ale výsledek mě vůbec neuspokojil,ani nevidím změnu.Nečekala jsem plet jak miminko,ale mírné zlepšení ano,proto jsem volila tuto ,,drastičtější formu,, před chem.peelingy apod.Jsem smířena s tím,že budu muset za lékařem jít,ale je mi nepříjemné mu to oznámit.Mohu se jen zeptat,jak byste postupovali Vy,pokud by se jednalo o Vaši pacientku?Jen mohu říci,že z lékařů,co odpovídají na tomto webu,mě žádný neoperoval.Mockrát děkuji za ochotu
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Š.
3.4.2007 0:11:
ahoj Martino,náhodou jsem narazila na tyto stránky.Také jsem podstoupila skin resurfing a výsledky také skoro žádné nevidím.Jsem z toho hrozně zklamaná,nejsem zrovna v dobré finanční situaci a tohle jsem měla jako dárek pro mě samou a výsledek mě zklamal.Nemyslím že je to lékařkou,je hrozně milá a vstřícná,ale myslím,že prostě to je výkon od kterého se čeká víc než je schopen dát.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
26.3.2007 16:46:
Dobý den,velmi důležité pro lékaře tohoto oboru,ale i jiného oboru,je spokojenost pacienta-klienta,a pro toto by měl učinit vše co je možné.
odpověd
26.3.2007 13:51:
Martino, chápeme, že se potřebujete svěřit .... ještě poznámku k výsledku Resurfacingu-existují určité indikace, kdy je výsledek tohoto ošetření jen částečný, neboť nelze použít maximální radikálnost tohto výkonu a jsou oacienti, kteří s tímto souhlasí a i menší efekt je pro ně přínosem, měla jste být o tomto faktu také předem informována.