akne,jizvičky
Věrka zaslal(a) v 26.12.2007 1:34:
Jak zdečtu,je nás dost po 30l,které trápí akne ač se snaží ol plet pečovat.Je zde někdo,kdo seriozně a upřímně poradí co dělat s akne po třiceti?Nemám peněz nazbyt chodit na drašší laserové ,metody,přesto mě hrozně trápí pupínky po celém obličeji i na krku a rozšířené pory.Má kožní mi píše zineryt a furt dokola..Jenomže pak mám plet totálnq vysušenou.Prosím zda někdo dokážže poradit.Roaccutane mi nechce předepsat.děkuji vám moc
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
30.12.2007 16:07:
Dobrý den,je celá řada zdravotnických zařízení,které se přímo zabývají léčbou akné.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
26.12.2007 10:27:
...zdravím Vás....hledejte příčinu vašich pupínků, laserem řešíte jen důsledek. Zajděte si k homeopatikovi a budte trpělivá. Chvilku trvá, než najdete to co Vám pomůže....zdraví Vás Martina janoušová Ps.já mám dobré zkušenosti s MuDr. Hejmovou z Řevnic,tam posílám všechny své klienty a s dobrým výsledkem....
Nahlásit nevhodný příspěvek