Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - akne,jizvičky - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

akne,jizvičky

Věrka zaslal(a) v 26.12.2007 1:34:   

Jak zdečtu,je nás dost po 30l,které trápí akne ač se snaží ol plet pečovat.Je zde někdo,kdo seriozně a upřímně poradí co dělat s akne po třiceti?Nemám peněz nazbyt chodit na drašší laserové ,metody,přesto mě hrozně trápí pupínky po celém obličeji i na krku a rozšířené pory.Má kožní mi píše zineryt a furt dokola..Jenomže pak mám plet totálnq vysušenou.Prosím zda někdo dokážže poradit.Roaccutane mi nechce předepsat.děkuji vám moc

Vaše odpověd

Dobrý den,je celá řada zdravotnických zařízení,které se přímo zabývají léčbou akné.

Nahlásit nevhodný příspěvek

...zdravím Vás....hledejte příčinu vašich pupínků, laserem řešíte jen důsledek. Zajděte si k homeopatikovi a budte trpělivá. Chvilku trvá, než najdete to co Vám pomůže....zdraví Vás Martina janoušová Ps.já mám dobré zkušenosti s MuDr. Hejmovou z Řevnic,tam posílám všechny své klienty a s dobrým výsledkem....

Nahlásit nevhodný příspěvek

Plasma lifitng-laser Estetic:Další >

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova