Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - cena - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

cena

........... zaslal(a) v 8.2.2008 14:27:   

Dobrý den byla jsem na laseru fraxel,ale neodstranilo mi to jizvy na spáncích ani dírky po akne mezi nosem a tvářema.Chci do léta plet zlepšit a už nevím kam jít.IPL ani Portrait prý nejsou invazní a tudíž neodloupnou povrch a tím pádem prý nejsou určeny pro lidi co mají jizvičky dost viditelné.Můžete mi poradit,kolik by mě stály spánky a oblast v okolí nosu na hranici tváří.Kamarádka byla na invazním laseru.Dají se tyto oblasti udělat bez celkové narkozy?Přišla bych na konzultaci třeba na víc pracovišt a co nejdřív

Vaše odpověd

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
10.2.2008 12:57:

Dobrý den, jizvičky po akné jsou jednou z nejobtížnějších indikací pro jakýkoliv typ přístroje ať je to laser, IPL, nebo v dnešní době nové typy přístrojů jako jsou frakcionované lasery (Fraxel), nebo plasmatická metoda (Plasma Portrait). Na naší klinice provádíme již řadu let redukc jizviček po akné laserovou metodou a v dnešní době již novou technologií Plasma Portrait - v určitých případech i kombinujeme laser a plasmu. Důležíté v této informaci je prosím slovo korekce jizev. Jizvičky bohužel nelze ZCELA ODSTRANIT, tak aby jste měla představu, že po zákroku budete mít zcela hladnou pokožku, ale cílem zákroku je dovílit co nejlepšího výsledného efektu korekce. Pokud jsou jizvičky hlubší je nezbytné zákrok opakovat cca po 12 měsících u plasmy mnohem dříve. Toto je fakt s kterým Vás měl seznámit ošetřující lékař. A ještě poznámka: Plasma Portrait je neinvazivní metoda, ovšem zcela srovnatelná s laserovým resurfacingem. MUDr. Simona Bedřichová

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Facelifting
9.2.2008 10:05:

Vážená paní, oblasti spánků a oblast v olokí nosu se dají řešit bez celkové narkozy.K bezplatné konzultaci se můžete objednat na naší recepci, telefon je 222 511 790 nebo na mailové adrese lasercentrum@seznam.cz. Naši lékaři vám při konzultaci navrhnou vhodné metody pro řešení problémů vaší pleti Facelifting- lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2

Dobrý den, doporučoval bych konzultaci, abychom mohli Vaš stav posoudit. S pozdravem Pavel Janda 602 663 556

Dobrý den,cena je kolem 3000Kč za ošetření.

< Předchozí:fotorejuvenace
vypnutí a zpevnění obličeje:Další >

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova