dekolt
fotorejuvence zaslal(a) v 4.5.2007 5:23:
ráda bych věděla jak ,,omladit,, dekolt..Mám jemnější meziprsní rýhy a celkově mi přijde unavený.Zkoušela jsem chemic.peeling ovocnýma kyselinama-prý nějaká novinka-jednalo se o jakousi masáž dekoltu,ale po třech sezeních-vůbec nic.Myslím,že stejně nejúčinnější je asi mírný obrus kůže.Můžete mi něco doporučit?Jakým laserem a jakou metodu zvolit,aby to bylo opravdu znát?děkuji
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
8.5.2007 10:39:
Dobrý den,je možné použít erbiového laseru k vyhlazení vrásek.Současně použít vyživy a chránit dekolt před sluníčkem přípravky s vysokým ochranným faktorem.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
4.5.2007 19:51:
Dobrý den, záleží na tom ,co si představujete.Obecně, v dekoltu nelze použít razantní metody, díky vyšší citlivosti kůže.V létě laserové či peelingové ošetření nepřichází v úvahu.Dobré výsledky máme s Karboxyterapií, je vhodné zkusit po vstupní konzultaci cca 2-3 sezení, 1x za 2-3 týdny, sama bych se pak rozhodla, jak Vás výsledek uspokojí.Cena za 1. očetření je 600,- kč.Ráda bych Vám nabídla konzultaci, cena 600,- kč, tel. 222 211 206-208. S pozdravem MUDr.Nina Koutná.
odpověd
4.5.2007 15:13:
Co Vám radí klinika GHC je vpořádku, další možností ,jak vylepšit vzhled dekoltu je jemný mechanický peeling, bez porušení kůže s následnou hydratační gelovou laserovou maskou- taktéž v několika sezeních v ceně 1500kč jedno ošetření.Jinak dekolt potřebuje hlavně výživu a chránit před sluncem, děkuji za dotaz. dr. kupka
odpověd
4.5.2007 13:52:
Dobrý den, záleží na tom ,co si představujete pod tím opravdu znát.Obecně, v dekoltu nelze použít razantní metody, díky vyšší citlivosti kůže.V létě laserové či peelingové ošetření nepřichází v úvahu.Dobré výsledky máme s Karboxyterapií, je vhodné zkusit po vstupní konzultaci cca 2-3 sezení, 1x za 2-3 týdny, sama bych se pak rozhodla, jak Vás výsledek uspokojí.Cena za 1. očetření je 600,- kč.Ráda bych Vám nabídla konzultaci, cena 600,- kč, tel. 222 211 206-208. S pozdravem MUDr.Nina Koutná.
odpověd
4.5.2007 13:10:
Dobrý den, nejlepší výsledky jsou po 3-5 ošetřeních intenzivním pulzním světlem ( IPL, "žehlička"), blíže na našich stránkách www.mlc-laser.com. S pozdravem MUDr. I. Bäumeltová