Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - erbiový laser-jizvičky - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

erbiový laser-jizvičky

š.v. zaslal(a) v 23.4.2007 22:34:   

na jedné diskuzi jsem našla tuto stránku.jsem také po erbiovým laseru,který mě stál skoro 40.000kč ale po třech měsících nevidím vůbec žádný rozdíl.všichni mi říkají,at to reklamuji,ale stydím se.byly to mé úspory na horší časy a nakonec jsem je dala do něčeho,co mi vůbec nepomohlo ba bych řekla,že VŮBEC.Kdybych viděla aspon malou změnu k lepšímu,nevadilo by mi to.Jak mám postupovat?děkuju

Vaše odpověd

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
24.4.2007 14:18:

Obraťte se prosím na lékaře, který zákrok prováděl, pouze on je schopen posoudit stav před výkonem a po výkonu. Je pravdou, že u některých poaknetických stavů a hlubších jizev je nutné zákrok po roce opakovat pro dosažení ještě vyššího efektu, ale to se zpravidla provádí u opravdu těžkých forem. Rada je zde těžká, pokud neznáme stav před,nevíme jakým typem laseru byl zákrok prováděn (CO2 laser, erbiový laser) a v jaké intenzitě byl zákrok prováděn (pozn.ohledně intenzity dost napoví druh anestezie).

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:erbiový laser
dekolt:Další >

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova