fontána mládí
Eva M zaslal(a) v 26.11.2007 21:47:
Dobrý den, je mi 35 let a i když kolí tvrdí, že vypadám nejméně o 10 let mladší, začínám na sobě pozorovat tvorbu vrásek pod očima a mírně pokleslé kontury u čelistí. Asklepion nabízí tzv. fontánu mládí (sérié laserových rejuvenačních – omlazujících oštření. Dvě z těchto ošetření jsou zaměřena na odstranění povrchových změn na kůži jako jsou žilky a pigmentace (lasery VBeam a IPL přístroj Ellipse Flex) a druhé dva laserové zákroky směřují k obnovení kolagenu v kůži (lasery Smoothbeam a Nd: YAG). Všechna ošetření probíhají ambulantně, většinou v místní anestézii krémem Emla. )Chtěla jsem se zeptat, zda mi tato metoda pomůže ve výše jmenovaných problémech + zlepší barevné sjednocení a rozzáření pleti, nebo mi doporučíte jinou metodu. Cena za tuto je cca 11,000 Kč.-
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
27.11.2007 11:09:
Dobrý den, na naší klinice také nabízíme rejuvenaci pleti přístrojem Aestera - fotopneumatická terapie,novinka v estetické dermatologii s výborným efektem, ev. společně s Karboxyterapií - aplikace CO2 pod kůži, atd. Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s Dr. Koutnou, věřím, že budete spokojená a domluvíte se na dalším postupu.Bohužel bez osobní konzultace Vám nejsme schopni říci co Vám pomůže či ne.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne za GHC kliniku Věra Šobrová.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
27.11.2007 8:35:
Zejména IPL Vám rozhodně Vaše problémy pomůže řešit (sjednocení barvy pleti, fotorejuvenace). Cenové hladiny za ošetření jsou samozřejmě různé. Eva Ondráčková
odpověd
26.11.2007 22:50:
to je urcite dobry program