Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - fontána mládí - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

fontána mládí

Eva M zaslal(a) v 26.11.2007 21:47:   

Dobrý den, je mi 35 let a i když kolí tvrdí, že vypadám nejméně o 10 let mladší, začínám na sobě pozorovat tvorbu vrásek pod očima a mírně pokleslé kontury u čelistí. Asklepion nabízí tzv. fontánu mládí (sérié laserových rejuvenačních – omlazujících oštření. Dvě z těchto ošetření jsou zaměřena na odstranění povrchových změn na kůži jako jsou žilky a pigmentace (lasery VBeam a IPL přístroj Ellipse Flex) a druhé dva laserové zákroky směřují k obnovení kolagenu v kůži (lasery Smoothbeam a Nd: YAG). Všechna ošetření probíhají ambulantně, většinou v místní anestézii krémem Emla. )Chtěla jsem se zeptat, zda mi tato metoda pomůže ve výše jmenovaných problémech + zlepší barevné sjednocení a rozzáření pleti, nebo mi doporučíte jinou metodu. Cena za tuto je cca 11,000 Kč.-

Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
27.11.2007 11:09:

Dobrý den, na naší klinice také nabízíme rejuvenaci pleti přístrojem Aestera - fotopneumatická terapie,novinka v estetické dermatologii s výborným efektem, ev. společně s Karboxyterapií - aplikace CO2 pod kůži, atd. Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s Dr. Koutnou, věřím, že budete spokojená a domluvíte se na dalším postupu.Bohužel bez osobní konzultace Vám nejsme schopni říci co Vám pomůže či ne.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne za GHC kliniku Věra Šobrová.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Zejména IPL Vám rozhodně Vaše problémy pomůže řešit (sjednocení barvy pleti, fotorejuvenace). Cenové hladiny za ošetření jsou samozřejmě různé. Eva Ondráčková

Nahlásit nevhodný příspěvek

lasery?:Další >

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova