Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - frakční laser - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

frakční laser

Hana zaslal(a) v 20.2.2008 12:27:   

Dobrý den, ráda bych si nechala odstranit drobné vrásečky pod očima, věk 28 let. Zkoušela jsem IPL a bohužel výsledek žádný. Je možno i v tomto věku použít frakční CO laser? Lze tento laser používat opakovaně pokud by se vrásečky vytvořily znovu? A je návrat možný do zaměstnání druhý den? Nebo je kůže spálená? Jsem z Ostravy. děkuji

Vaše odpověd

Dobrý den! Nechcete raději použít chem.peeling spol. Lab. Renophase? Výsledky jsou vynikající, nemáte spáleniny, do práce můžete ihned, můžete aplikovat opakovaně a ještě ušetříte!

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

X-Pro Hanu
20.2.2008 20:02:

Hanko nechci tě nějak ovlivnovat,ale mám za sebou erbiový a frakční laser a jizvičky mám stále.A portrait a ipl jsou neinvazní metody,tudíž nevím,jaký viditelný efekt můžou mít,když invazní metody,které jsem podstoupila,mi jizvičky nějak výrazně neovlivnily..

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
20.2.2008 18:41:

Dobrý den Hano, velmi účinný je v této lokalitě botulotoxín, další nová metoda na redukci vrásek je Plasma Portrait, ale zatím jsou jen dva přístroje v ČR a oba jsou v Praze.

< Předchozí:doba hojení
fotorejuvenace:Další >

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova