jak poznáme my klienti opravdu kvalitní lasery?
J.Fialová zaslal(a) v 2.2.2008 11:46:
Zajímalo by mě jak poznáme,my laici,že nás ošetřujete právě tím laserem,který inzerujete?Dále bych měla otázku:je IPL a PORTRAIT laser?Protože na diskuzi omlazení je napsáno,že to lasery nejsou!!!!!!!Chci se zbavit jizev na obličeji po pubertálním akne a píšete zde různé metody laserema.Ovšem dočetla jsem se že Ipl a Portrait není laser na odstranění jizev do hloubky.Je možné provést erbiový nebo co2 laser pouze s mastí na znecitlivění?Nechci narkozu.A je nějaké pracoviště,které si za celý obličej neúčtuje 40.000,-KČ?Protože tolik peněz opravdu nemám a ani bych je nedala za neurčitý výsledek.Neberte to prosím zle,je to jen můj názor.Děkuji za Vaše reakce a návrhy
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
LD a.s.
4.2.2008 6:52:
Vážená paní, nejvhodnější by bylo kdybyste se objednala k bezplatné konzultaci na naší recepci, telefon je 242 426 437. Naši lékaři jsou vám schopni navrhnout metodu, která bude pro vás přijatelná cenově i výsledkem. LD a.s. Dermatologie a laserové centrum Janovského 48 Praha 7
Nahlásit nevhodný příspěvek