Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - jizvy - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

jizvy

Klárka Č. zaslal(a) v 18.1.2008 17:51:   

Ráda bych věděla rozdíl ve výsledku mezi jednotlivými lasery.Chtěla bych se zbavit rozšířených porů a také jizev po akne.Poněvadž už jsem ve v+ku,ráda bych jizvy odstranili co nejvíce.Na jedné diskuzi a tady na této diskuzi se píše o mnoho laserech.Mám v tom lidově guláš.Který je nejúčinnější na co nejlepší výsledek celého obličeje?Můžete mi objasnit,kam se obrátit,kde pracují s jakým přístrojem a jaké záruky jsou na výsledek?Není v mých silách oběhnout 20pracovišt s laserama.Proto prosím o konzultaci tady,pracoviště,jaký laser a hlavně aby jizvy opravdu vymizely či alespon se co nejvíce vyrovnaly s okolní pokožkou. Děkuji.Jsem pražská,ale pokud to bude nutné,objedu více konzultací i mimo Prahu.Jde mi o předběžné info o co nejlepší výsledky.

Vaše odpověd

odpověd

facelifting-praha
22.1.2008 12:18:

Vážená paní, nejvhodnjší je zaslat dig.foto obličeje za vzdálenosti cca 1 metru a potom detail na obě tváře se vzdálenosti cca 30 cm.Podle foto jsme schopni vyhodnotit možnosti laseru na váš obliočej, zároveň vám sdělit pravděpodobný efekt thepapie. Dále počet sezení i cenovou hladinu. Mailová adresa je lasercentrum@seznam.cz Facelifting- lékažská kosmetika Karlovo nám.7 Praha 2

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
19.1.2008 20:13:

Dobrý den, naše klnika nyní nabízí nejnovější rejuvenační metodu pomocí přístroje Plasma Portrait.Bližší informace ohledně vhodnosti a výsledku zákroku je záležitost vstupní konzultace, kde Vám lékař objasní princip ošetření. Podrobné informace tohoto druhu bohužel přesahují rámec internetové komunikace. S pozdravem MUDr.Simona Bedřichová

..citime s Vami, nabidka je velika ale vetsinou se clienti dopracuji k dobrym vysledkum na Vasi problematiku mame ty nejmodernejsi pristroje (IPL, Fraxel laser atd.) a mezinarodni zkusenosti a odborniky a tak prijdte na Prahu 2 na free consultation 721 283 208, 222 222 335, 723 850 509

Dobrý den,každý člověk je individuální,nejlépe je osobní konzultace.Ke korekci jizev po akné a rozšířených porů je vhodný např.erbiový laser.

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova