Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Nevěřte laserům a klinikám. - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

Nevěřte laserům a klinikám.

K. zaslal(a) v 6.3.2008 19:47:

Všimli jste si jak lékaři neodpovídají na negativní příspěvky přispěvovatelů a pouze odepisují když někdo žádá konzultaci?Proč asi? Protože jim jde jen o zisk a ne o to aby zákazníkovi pomohli s jeho problémem. Všimla jsem si že vůbec neodpovídají na negativa a to ,mě odrazilo od těchto zákroků. Dík patří jen těm co fakt odpovídají i na negativní zkušenosti. Nelíbí se mi tento přístup a tuhle diskuzi sleduji dost pravidelně a divím se že lidi na některé zákroky vůbec chodí. Asi byste si měly dost dobře rozmyslet než vydáte tolik tisíc za neurčítý výsledek.
Vaše odpověd

odpověd

Toni
7.3.2008 20:53:

Diskuze je dobrovolná i pro lékaře.Lékař nemůže odpovídat na negativní zkušenosti,když není detailně obeznámen s proběhlou léčbou (bohužel většina příspěvků nic nepopisuje,jen konstatuje negativní zkušenost),každý pacient je individuální.Pokud má někdo negativní zkušenosti měl by se obrátit na lékaře,který provedl zákrok.Na druhé straně je spousta kladných zkušeností a publikací s provedenými zákroky ať již v oblasti plastické chirurgie či laserových zákroků.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

jaja
6.3.2008 20:04:

Ja nevim, podle me je to take tim, ze se dost spatne reaguje na nejaky negativni vysledek, kdyz jen z popisu tady na netu muzou doktori tezko vedet, jaky byl stav predtim, co a jak presne bylo/nebylo behem zakroku .. proste to nejde objektivne zhodnotit. To je jako kdyz si koupim boty a napisu nekam do fora, ze se mi po tydnu rozpadly a at je nikdo nekupuje, ze jsou nekvalitni. No ale kdyz vyjde najevo, ze to byly lodicky a ja v nich chodila tyden po horach, tak je to hned o necem jinem....ale kdo z tech, co to budou cist nebo reagovat to muze vedet a tak podle toho odpovedet? Nesoudila bych tak tvrde ...

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Vrásky podél rtů
Rozšířené pory:Další >

Reklama

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova