oblicejove vyplne
helena zaslal(a) v 4.5.2007 22:38:
Prosim o vysvetleni moznych rizik pri vyplneni nosoretni vrasky. Pohyblivost materialu, spatne striky atd...Je vhodnejsi kyselina hyalurova nebo lipofiling? mam zajem o material, ktery se vstrebava, ne staly vstrik. Dekuji za rady.
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
10.5.2007 8:49:
Po vyzkoušení řady preparátů jsme zůstali u vstřebatelné kys. hyaluronové- konkrétně používáme Restylane a Teosyal. Spíše než na materiálu záleží na profesionalitě aplikace, proto každý lékař doporučuje jiný preparát, podle toho, s čím se mu lépe pracuje. S pozdravem MUDr. I. Bäumeltová, www.mlc-laser.com
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
8.5.2007 11:14:
Dobrý den,pokud máte zájem o materiál,který se vstřebává je možno a vhodné použít botox nebo injekční výplně např.Teosyal.Nejsou rizika pokud je aplikace profesionální.
odpověd
Š.
4.5.2007 23:45:
Já také tápu.Nejsem pražská a nemám bohužel tolik času,abych mohla oběhávat více klinik na konzultace.Nejdříve jsem chtěla také lipofiling,ale prý se rychle vstřebává.Ted jsem četla o radiesse či auqamid,či tak nějak.Člověk se v tom nevyzná,každý lékař radí tu svou látku