odstranění vrásek kolem očí a podél úst
Michaela zaslal(a) v 19.3.2008 12:37:
dobrý den byla jsem na laserové korekci jizev ale vůbec mi to nehnulo s vráskami kolem očí ani podél rtů,přitom se mi dělal celý obličej.měla jsem dvě hodiny emlu.jak je to tedy s tím vyrovnáním vrásek?zákrok stál celkem dost peněz-10.000,-kč.Frakční chlazený laser.je mi 36let.děkuji za zodpovězení mého dotazu,vím že se zde opakují podobném,ale já čekala lepší výsledek.< Předchozí:frakční či co2
Redukce rozšířených porů:Další >
Reklama
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Petra
28.3.2008 8:13:
Dobrý den, ve 25 letech mi byly vytrženy všechny osmičky, nyní ve 30 letech pozoruji mírný pokles spodní částí tváře, opravdu mi to velice vadí, jak je možno toto napravit? děkuji
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Adéla
4.4.2008 15:42:
v Praze pracuje pani dr. Landova - s pristrojem Accent - tento pristroj nadherne vypne vasi pokozku, a to, ze jste podstoupila jiz laserove osetreni je velice vhodne - urcite vam pomuze a poradi
odpověd
20.3.2008 9:21:
Dobrý den Michaelo, jménem naší kliniky bych Vám chtěla doporučit podstoupení ošetření Alma Laser Accent. Je to nejnovější metoda v estetice, doslova řečeno je to forma nainvazivní liposukce, takže se s ní provádí remodelace celého těla, ale i lift obličeje - korekce a vyhlazení vrásek. Již po jednom ošetření jsou výsledky vyditelné, takže po ukončení několika kůr je obličej jako nový. Při dalších dotazech Vám ráda zodpoví klinika Van.eso s.r.o. Kopejsková
odpověd
20.3.2008 7:51:
Dobrý den, podívejte se na ceník na www.salonkrasy.net, najdete tam kompletní ceník laserové epilace.
odpověd
19.3.2008 14:41:
Na takový dotaz nejde vůbec bez toho, že by Vás lékař osobně viděl , odpovědět. Je také lepší neřešit tyto Vaše námitky k výsledku na těchto stránkách,ale tam, kde jste zákrok podstoupila. Věřím, že pokud je sdělíte na pracovišti, kde Vám zákrok prováděli, určitě se společně domluvíte na takovém řešení, abyste byla spokojená a nestálo Vás to další pěníze. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava