pigmentové skrvny
praha zaslal(a) v 3.6.2008 12:36:
dobrý den, na pleti mi vyskákaly hlavně na tvářích pigmentové skvrny i když se snažím mazat ráno vysokým ochr.faktorem a používám make-up AVENE s 50+ faktorem.Co se s tím dá přes léto udělat? zamalovat to nejde, je to vidět a dost mě to trápí.jinak mám mastnou plet.d+kuji za odpovědi< Předchozí:rozšířené pory
pigmentace:Další >
Reklama
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Facelifting - praha
20.6.2008 15:58:
Vážená paní, váš problém je řešitelný diamantovou vakuovou mirkodermabrazí nebo IPL Photonova. Bližší informace vám poskytne naše recepce, telefon: 774 725 423. Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
6.6.2008 17:01:
Zkuste krém Ecrain Solaire od spol. Lab. Renophase. Krém má vysoký ochranný faktor, zároveň působi jako make-up s rozjasňujícím efektem. Na pigmentové skvrny vám doporučuji chem. peeling Depigmentant s produkty pro následnou péči také od Lab. Renophase. Jedná se o peeling, který je vysoce učiný, přitom se může používat i v letním období! MUDr. Michal Sičák
odpověd
Prof. MUDr. Pavel Barták, CSc.
3.6.2008 14:09:
Dobrý den, dle doporučení našich dermatologů, doporučujeme používat make-up s vyšší krycí schopností např. od firmy Vichy. Po-té bych ám doporučila na podzim navštívit naší kliniku, provedeme vstupní konzultaci a doporučíme další postup. Váš problém určitě řešit lze jak pomocí chemického peelingu či jiných laserových metod. Kontaktujte nás na tel. čísle 222 211 206-208. S přáním hezkého dne za GHC kliniku Věra Šobrová.