Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Prosím o seriozní radu.. - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

Prosím o seriozní radu..

Š. zaslal(a) v 28.12.2007 21:13:   

Je mi 36let,dnes jsem si všimla v obchodě jak z profilu vypadám dost unaveně-v mém věku docela dost.Podbradek visící-jsem už po liposukci.Z profilu mám rýhy svisle podél rtů,jakési důlky pod očima.Co stím?Existuje prosím upřímně opravdu něco,co plet vypíná?A ne jen dočasně?Vím,že roky nám nikdo nevezme ani nezastavíme čas,ale je plno metod,n ejsou nejlevnější a nevyznám se v tom.Ráda bych plet vypnula,zbavila se nerovnosti,vrásek-ale nechce se mi každých půl roku nechat vyplnovat vrásky nevím čím..Pomáhá i něco jiného?dkj

Vaše odpověd

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
1.1.2008 23:54:

Dobrý den,opravdu upřímně: k objasnění celého spekra zákroků pro Váš estetický problém je skutečně nezbytná osobní návštěva a konzultace s odborným lékařem. Vhodných zákroků, nebo jejich kombinací exisuje velká řada, včetně nejnovější technologie, která přišla na trh tento rok a to je Plasma Portrait. K erudovanému doporučení je ovšem nutné vyšetřit stav Vaší pokožky,individuální anatomické poměry a další fakta nezbytná pro určení vhodného postupu. S pozdravem MUDr.Simona Bedřichová

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,je řada možností,je ale nutná konzultace.Je možný např.resurfacing,rejuvenace,trvalé výplně,příp. chirurg. zákrok.

prijdte na konsultaci a urcite pro vas najdeme reseni

< Předchozí:Plasma lifitng-laser Estetic
Rozdíl mezi lasery:Další >

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova