Redukce rozšířených porů
klientka z Prahy zaslal(a) v 27.3.2008 22:32:
Ani chemický peelingy,ani Neostrata mi nepomáhají redukovat rozšířené pory na celém nose a v okolí nosu.Hodně se zanášejí a vytvářejí nehezkou pokožku plnou ,kloboučků,jak nazývám to,že se zanášejí a jsou vidět jako ucpávky na porech.Vypadá to nečiště.Denně se odličuji,používám Neostratu.Makeup zásadně od Avene odlehčený pro problematickou plet.Ty dírky mě trápí.Říká se,že se po chemickém peelingu uzavírají,ale u mě se tak nestalo ani po dlouhodobém užívání Neostraty.< Předchozí:odstranění vrásek kolem očí a podél úst
lifting:Další >
Reklama
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
28.3.2008 11:04:
Doporučuji vám používat řadu chemického peelingu a produktů následné péče (!) od spol. Lab. Renophase. Léčba je dlouhodobější, ale výsledky jsou vynikající. MUDr. Michal Sičák
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
MUDr. Zora Jakubíková
28.3.2008 7:48:
Dobrý den, k výraznému zlepšení struktury pleti dochází po ošetření frakčním C02 laserem . Provádíme na klinice Riva, Hlinky 122, Brno MUDr Zora Jakubíková
Nahlásit nevhodný příspěvek