Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Redukce rozšířených porů - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

Redukce rozšířených porů

klientka z Prahy zaslal(a) v 27.3.2008 22:32:

Ani chemický peelingy,ani Neostrata mi nepomáhají redukovat rozšířené pory na celém nose a v okolí nosu.Hodně se zanášejí a vytvářejí nehezkou pokožku plnou ,kloboučků,jak nazývám to,že se zanášejí a jsou vidět jako ucpávky na porech.Vypadá to nečiště.Denně se odličuji,používám Neostratu.Makeup zásadně od Avene odlehčený pro problematickou plet.Ty dírky mě trápí.Říká se,že se po chemickém peelingu uzavírají,ale u mě se tak nestalo ani po dlouhodobém užívání Neostraty.
Vaše odpověd

Doporučuji vám používat řadu chemického peelingu a produktů následné péče (!) od spol. Lab. Renophase. Léčba je dlouhodobější, ale výsledky jsou vynikající. MUDr. Michal Sičák

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Zora Jakubíková
28.3.2008 7:48:

Dobrý den, k výraznému zlepšení struktury pleti dochází po ošetření frakčním C02 laserem . Provádíme na klinice Riva, Hlinky 122, Brno MUDr Zora Jakubíková

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:odstranění vrásek kolem očí a podél úst
lifting:Další >

Reklama

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova