Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - resurfing - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

resurfing

Martina.. zaslal(a) v 19.3.2007 20:55:   

Prosím o radu-podstoupila jsem skin resurfing,ale výsledky mě hodně zklamaly..Stálo mě to několik desítek tisíc,ale výsledky teda nic moc..Prosím poradte jak je to možné??Vždyt se vsude pise,že je to ta nejúčinnější a nejrazantnější metoda,ale já čekala daleko větší výsledky..Přijde mi to opravdu hodně peněz za velmi maly výsledek..Jaké mate vy zkusenosti? A s výsledky?

Vaše odpověd

odpověd

Martina..
20.3.2007 17:09:

k eliminaci jizviček po akne a rozšířených porů..Ale přes 30.000Kč za něco,co skoro není vidět mi přijde hrozně moc peněz..lituji,že jsem tento zákrok podstoupila,protože je to hodně peněz..ach jo

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
20.3.2007 8:04:

Vážená Martino, nevíme z jaké indikace Vám byl tento typ zákroku navržen a porveden - pro omlazení pokožky obličeje, nebo pro redukci jizviček po akné ...v některých případech, zejména v tom druhém uvedeném je zapotřebí-dle nálezu na pokožce a stupni jejího poškození zákrok opakovat cca po roce. Dále záleží-laicky řečeno - jaká intenzita zákroku byla provedena - "není resurfacing, jako resurfacing". Lékaři na naší klinice mají téměř 10 letou zkušenost s tímto typem zákroku s výbornými výsledky.

Dobrý den,odborný lékař by měl vždy posoudit vhodnost zákroku skin resurfacingem.Výsledky jsou dány předchozím stavem.Resurfacing erbiovým laserem provádím často a výsledky jsou klienty posuzovány uspokojivě. Současně je vhodná kombinace s jinými metodami např. injekčními výplněmi a výživami,injekčními aplikacemi, včetně používání výživných a ochranných krémů a přípravků.

< Předchozí:resurfacing
skin resurfing:Další >

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova