resurfing
Martina.. zaslal(a) v 19.3.2007 20:55:
Prosím o radu-podstoupila jsem skin resurfing,ale výsledky mě hodně zklamaly..Stálo mě to několik desítek tisíc,ale výsledky teda nic moc..Prosím poradte jak je to možné??Vždyt se vsude pise,že je to ta nejúčinnější a nejrazantnější metoda,ale já čekala daleko větší výsledky..Přijde mi to opravdu hodně peněz za velmi maly výsledek..Jaké mate vy zkusenosti? A s výsledky?
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Martina..
20.3.2007 17:09:
k eliminaci jizviček po akne a rozšířených porů..Ale přes 30.000Kč za něco,co skoro není vidět mi přijde hrozně moc peněz..lituji,že jsem tento zákrok podstoupila,protože je to hodně peněz..ach jo
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
20.3.2007 8:04:
Vážená Martino, nevíme z jaké indikace Vám byl tento typ zákroku navržen a porveden - pro omlazení pokožky obličeje, nebo pro redukci jizviček po akné ...v některých případech, zejména v tom druhém uvedeném je zapotřebí-dle nálezu na pokožce a stupni jejího poškození zákrok opakovat cca po roce. Dále záleží-laicky řečeno - jaká intenzita zákroku byla provedena - "není resurfacing, jako resurfacing". Lékaři na naší klinice mají téměř 10 letou zkušenost s tímto typem zákroku s výbornými výsledky.
odpověd
19.3.2007 23:07:
Dobrý den,odborný lékař by měl vždy posoudit vhodnost zákroku skin resurfacingem.Výsledky jsou dány předchozím stavem.Resurfacing erbiovým laserem provádím často a výsledky jsou klienty posuzovány uspokojivě. Současně je vhodná kombinace s jinými metodami např. injekčními výplněmi a výživami,injekčními aplikacemi, včetně používání výživných a ochranných krémů a přípravků.