Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - rozšířené pory - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

rozšířené pory

Ivana K. zaslal(a) v 3.7.2007 7:30:   

Moc bych Vás poprosila o radu ohledně rozšířených pory.Mám je na celém nose i na tvářích.Zanáší se,vypadá to opravdu ošklivě - černé tečky.Hrozně mě tento problém trápí.Používám makeup Avene i kosmetiku Avene a Neostrata,ale výsledky moc nevidím.Jen snad že se mi nemastí plet.Dají se odstranit laserem?Je mi jedno cena,hlavně když to můj problé m odstraní či výrazně zlepší.Moc děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Lékařský dům a.s.
5.9.2007 8:59:

Vážená paní, váš problém se dá řešit aplikací laseru v kombinaci s lokální ATB léčbou. K bezplatnékonzultaci se můžete objednat na naší recepci, telefon je 242 426 437. dr.Kravciv

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Pavla
1.8.2007 13:10:

Ivo-nerada bych tě odradila či zklamala,ale já podstoupila před dvěmi lety skin resurfing erbiovým laserem a výsledek nulovy a několik desítek tisíc pryč.Reklamaci neuznali..Prý výsledek nevidím.No nevím-nakonec mě přesvědčili,že to mám lepší jen mi to samotné nepřijde..Každopádně ani má rodina ani manžel žádný výsledek neviděli a manžel byl hodně naštvaný,že jsem vyhodila 30.000kč jen tak za nic.Nic mi nevyčítal,byl naštvaný na ty doktory,že mi ani nenabídli nějaké řešení,když viděli mou nespokojenost.jinak ti držím palce,já zatím neobjevila žádný zázrak na pory ani na jizvičky.A to užívám opravdu ovocné kyseliny,pravidelně chodím k lékaři,na různé kliniky,ale fakt nic.

Dobrý den, další možností je neinvazivní ošetření IPL technologií. S pozdravem MUDr.I.Bäumeltová, www.mlc-laser.com

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
3.7.2007 18:00:

VáženáIvano, rozzšíření póry jsou opravdu trochu problematická záležitost a jejich redukce vyžaduje trochu více trpělivosti. Možnost ošetření je více, může to být nejdříve speciální typ chemického peelingu, nebo diamantová mikrodermaabraze v kombinaci s ozařováním přístrojem OMNILUX,další radikálnější zákrok může být erbiovým laserem tzv.SkinResurfacing (celková anestezie,14 dní pracovní nechopnost. Jakou metodu, nbeo jejich kombinci zvolit ovšem ve Vašem případě jsme schopni Vám sdlěit až po vyšetření Vaší pokožky na vstupní konzultací. S pozdravem MUDr.Simona Bedřichová, dermatolog kliniky

Dobrý den,pory lze redukovat erbiovým laserem.

< Předchozí:oblicejove vyplne
erbiový laser nebo CO2:Další >

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova