Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Rozšířené póry - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

Rozšířené póry

Pavel Okvert zaslal(a) v 24.8.2007 17:47:   

pokud jsem četl správně, rozšířené póry mají spojitost s hormonální činností. Je možné společně se zákrokem erb. laserem dostat na předpis nějaké, například hormonální léčivo.., nebo je v tomto ohledu est. medicína skutečně tak bezzubá ? Díky.

Vaše odpověd

odpověd

Pavel Okvert
26.8.2007 11:55:

M.P.: nepotěšila a nepřekvapila :)) Teď nevím, co si s tolika ušetřenými penězi počnu, možná charita. Dík za reakci…

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

M.P.
25.8.2007 21:58:

Pavle nechci te zklamat,ale já s akne a rozšířenými pory bojuji hodně let,vynaložila jsem desetitisíce-možná i přes stotisíc a nic..Podstoupila dvakrát skin resurfing,chem.peelinky,kupuji krémy za tisíce ,brala roaccutane,vitaminy..a nic..je to furt dokola.uz jsem taky neštastná.každý ti neco poradí a jediné co to má za výsledek je chudčí peněženka.Taky už nevím kudy kam,ale rozhodně se nevyplatí dávat tisíce soukromým klinikám,protože kdyby měly opravdu radikální pomoc,nefungovaly by doted..

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:rozšířené póry
vrásky:Další >

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova