skin resurfing
Martina.. zaslal(a) v 23.3.2007 17:05:
Mohu se zeptat-jak je to v případě,že klientka není spokojena s výsledkem skin resurfingu?Nečekala jsem zázraky,ale za 30.000Kč jsem alespon nejakou změnu čekala..Mám rozšířené pory a sem tam jizvičku po neštovicích a akne..Nechci dělat problémy,ale cena je alespon pro mě dost vysoká a výsledek mě opravdu zklamal..Děkuji za Váš názor..Nevím totiž jak postupovat.Je mi trapné říci lékařovi,který mi zákrok dělal,že nejsem spokojená..Děkuji za Váš názor
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
26.3.2007 12:03:
Vážená Martino, přistupujete k problému zcela špatně. první, kdo s emá dozvědět o Vašich pochybnostech z výsledku zákroku, je lékař, který jej prováděl. Nečekejte pomoc na internetu!
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
23.3.2007 21:35:
Dobrý den, zcela určitě své dojmy lékaři sdělte. Možná budete příjemně překvapena ochotou ke sjednání nápravy. Srdečně zdravím
odpověd
23.3.2007 21:16:
Dobrý den,je potřeba vždy lékaři říci zda jste spokojená či ne,a jaký jste si představovala výsledek.