Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - skin resurfing - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

skin resurfing

Martina.. zaslal(a) v 23.3.2007 17:05:   

Mohu se zeptat-jak je to v případě,že klientka není spokojena s výsledkem skin resurfingu?Nečekala jsem zázraky,ale za 30.000Kč jsem alespon nejakou změnu čekala..Mám rozšířené pory a sem tam jizvičku po neštovicích a akne..Nechci dělat problémy,ale cena je alespon pro mě dost vysoká a výsledek mě opravdu zklamal..Děkuji za Váš názor..Nevím totiž jak postupovat.Je mi trapné říci lékařovi,který mi zákrok dělal,že nejsem spokojená..Děkuji za Váš názor

Vaše odpověd

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
26.3.2007 12:03:

Vážená Martino, přistupujete k problému zcela špatně. první, kdo s emá dozvědět o Vašich pochybnostech z výsledku zákroku, je lékař, který jej prováděl. Nečekejte pomoc na internetu!

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
23.3.2007 21:35:

Dobrý den, zcela určitě své dojmy lékaři sdělte. Možná budete příjemně překvapena ochotou ke sjednání nápravy. Srdečně zdravím

Dobrý den,je potřeba vždy lékaři říci zda jste spokojená či ne,a jaký jste si představovala výsledek.

< Předchozí:resurfing
.......:Další >

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova