ucpané póry. komedony nebo rozšířené póry ?
JanaMaki zaslal(a) v 1.10.2008 21:51:
Rozmnožily se tady velmi nespokojené hlasy na diagnózy jako jsem popsala v titulku příspěvku. Protože mám tentýž problém, chci se zeptat na několik dotazu pro prehlednost v bodech, diky za vaš čas.
1)svuj problem nosim na nose o ploše cca 3cm2. Zbytek kuže je velmi kvalitní. Podstoupila jsem doposud peelingy neostrata - bez uspechy. A také čistěni pleti ultrazvukem, nos se zlepšil ale "neni to ono". Chci se zeptat, co se da odstranit eventuelně laserem huře lepe a nejlépe.., komedony, ucpané pory, rozšířené póry. Nějak mi není jasné, co pro laser problém je - lze jen redukovat a co se dá odstranit.. ?
2)dotaz pravděpodobně pro plast. chirurga. Člověk čte, že v dnešní době je možné dokonce přenést obličej zemřelého na nějakého pacienta třeba po autonehodě, popáleniny atp. Je možné eventuelně mé 3cm pokožky řešit nějak jinak než peelingy a lasery...nahradit kuži nebo prostě něco účinného - na ceně mi nezáleží.
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti