Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - vrásky - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

vrásky

Hana zaslal(a) v 21.10.2007 14:49:   

Dobrý den, jakým způsobem se dají odstranit letokruhy na krku? A co je vhodné na odstranění vrásek pod očima? Zkoušel jsem laser v beam, prý by se měli po několika týdnech tvořit nová kolagenní vlákna, tímto laserem jsem si nechala ošetřit i 2 vrásky nad ústy, jsem sedm týdnu po ošetření a výsledky vůbec žádné. Jedno ošetření mne stálo 7 tisíc, měla bych teď jít na druhé ošetření. Připadá mi to zbytečné, když nevidím výsledky, můžete mi prosím poradit? Proč někde stojí jedno ošetření laserem třeba tisíc korun a někdě pět tisíc? Když laser na fotorujevenizaci pracují na stejném principu, že vytvářejí nová kolagenní vlákna a je třeba několika ošetření? A kdy se po ošetření dostaví výsledek? děkuji za odpověd

Vaše odpověd

Dobrý den, rejuvenaci je třeba opakovat skutečně několikrát, aby se dosáhlo uspokojivého výsledku. Cena, kterou uvadíte za jedno ošetření se mi zdá být dosti vysoká. S pozdravem Pavel Janda, tel.: 721 283 208, www.myipl.cz

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
21.10.2007 20:35:

Vážená Hano, omlazovacích (rejuvenačních) metod je v současné době skutečně široká škála (několik typů laserů, speciální chemické peelingy, mikrodermabraze, mezoterapie, botulotoxin, injekční kožní implantáty a další metody). K tomu, abychom Vám erudovaně poradili a doporučili vhodný postup právě ve Vašem případě je nutné znát několik důleitých informací a v neposlední řadě vyšetřit Vaší pokožku při vstupní konzultaci. Fotorejuvenaci, kterou právě absolvujete je nutné opakovat nejméně 5x, po prvním ošetření nemůžete vnímat výraznou změnu. Cenová relace 7 000,- za oblast vrásek nad horním rtem je poněkud nepřiměřená.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Rozšířené póry
jizvy po akne,neštovicích a rozš.pory:Další >

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova