vrásky
Hana zaslal(a) v 21.10.2007 14:49:
Dobrý den, jakým způsobem se dají odstranit letokruhy na krku? A co je vhodné na odstranění vrásek pod očima? Zkoušel jsem laser v beam, prý by se měli po několika týdnech tvořit nová kolagenní vlákna, tímto laserem jsem si nechala ošetřit i 2 vrásky nad ústy, jsem sedm týdnu po ošetření a výsledky vůbec žádné. Jedno ošetření mne stálo 7 tisíc, měla bych teď jít na druhé ošetření. Připadá mi to zbytečné, když nevidím výsledky, můžete mi prosím poradit? Proč někde stojí jedno ošetření laserem třeba tisíc korun a někdě pět tisíc? Když laser na fotorujevenizaci pracují na stejném principu, že vytvářejí nová kolagenní vlákna a je třeba několika ošetření? A kdy se po ošetření dostaví výsledek? děkuji za odpověd
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
21.10.2007 23:38:
Dobrý den, rejuvenaci je třeba opakovat skutečně několikrát, aby se dosáhlo uspokojivého výsledku. Cena, kterou uvadíte za jedno ošetření se mi zdá být dosti vysoká. S pozdravem Pavel Janda, tel.: 721 283 208, www.myipl.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
21.10.2007 20:35:
Vážená Hano, omlazovacích (rejuvenačních) metod je v současné době skutečně široká škála (několik typů laserů, speciální chemické peelingy, mikrodermabraze, mezoterapie, botulotoxin, injekční kožní implantáty a další metody). K tomu, abychom Vám erudovaně poradili a doporučili vhodný postup právě ve Vašem případě je nutné znát několik důleitých informací a v neposlední řadě vyšetřit Vaší pokožku při vstupní konzultaci. Fotorejuvenaci, kterou právě absolvujete je nutné opakovat nejméně 5x, po prvním ošetření nemůžete vnímat výraznou změnu. Cenová relace 7 000,- za oblast vrásek nad horním rtem je poněkud nepřiměřená.
Nahlásit nevhodný příspěvek