vrásky
Petra zaslal(a) v 2.4.2008 13:43:
Může mi prosím někdo odpovědět, jak se dají účinně odstranit vrásky pod očima? Je mi třicet a opravdu jsem vyzkoušela toho dost a připadá mi to tahání peněz z lidí. Jeden pan doktor botox, fajn u vnějších koutků vrásky nejsou, druhý pan doktor laser na rejuvenaci 3 x po sobě, výsledek žádný. Další pan doktor opět jiný typ laseru, opět nic. Připadám si jak pokusný králík. Vrásky jsou velice jemné, frakřní laser prý není dobrý na drobné vrásky - opět jiný pan dokor. Tak už fakt nevím, jezdila jsem z Moravy až do Prahy. Najde se opravdu seriozní klinika, která poradí a nebude jen tahat peníze z normalních lidí?< Předchozí:dekolt a krk
frakční laser:Další >
Reklama
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
faceliftimg- praha
10.4.2008 10:34:
Vážená paní, možnost jak zjemnit drobné vrásky pod očima je aplikace diamantové mikrodermabraze nebo galvanická aplikace L - karnitinu. Vhodné by bylo zaslat vaše foto na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz. Další možností je objednat se ke konzultaci na naší recepci, telefon je 222 511 790.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
5.4.2008 1:04:
pod ocima skoro nemozne
odpověd
MUDr. Zora Jakubíková
3.4.2008 10:47:
dobrý den, podle mého názoru je ve vašem věku a v oblasti dolních víček jediná možnost -frakční C02 laser, který regeneruje kolagen a má vypínací efekt. Klinika Riva , Hlinky 122 , Brno
odpověd
M
2.4.2008 18:06:
Já mám za sebou dva poměrně drahé zákroky-řádově desetitisíce-za laserové odstranění jizev,ale že bych měla plet nějak výrazně lepší,to ani náhodou.Problém je,že člověka to dost trápí a tak zkouší další věci,ale nechávám dost peněz a když se ohradím,že jsem čekala lepší výsledky,je mi řečeno,že nikdy nebudu mít plet bez jizviček,ale že se změlčí..Tak tedy taky nechápu,za co jsem zaplatila ty peníze..Má některá z vás lepší zkušenost?
odpověd
2.4.2008 14:17:
Dobrý den,Vážená paní Petro,nejprve by byla nutná konzultace s lékařem,pokud máte zájem objednejte se na našich tel.č 47212047 nebo 775122031.Rádi Vás na naší klinice uvítáme. S pozdravem, Simona Skálová,asistentka.