Vrásky podél rtů
X zaslal(a) v 3.3.2008 23:11:
Můžu poprosit nějaké solidní pracoviště o upřímnou odpověd?Podstoupila jsem skin resurfing v analgosedaci a laser fraxel,přesto mi vrásečky ne moc hluboké podél rtů,mezi obočím a kolem očí zůstaly stejné.Za ty peníze teda žádný zázrak.Co ted?Šla jsem do toho s důvěrou,ovšem za tolik peněz,co mě to stálo-výsledek opravdu neznatelný.Tak jak je to tedy?Nikdo nedává záruku,všichni vybírají desetitisíce a nakonec kde nic tu nic..Děkuji za odpověd
Zákrok
Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingV průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 40.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
4.3.2008 9:16:
Zdravím Vás. Doporučovala bych k domácí péči užívání colagenu.Na vlhkou plet bych 2-3krát denně aplikovala kapičku kolagenu.Ten má tzv. levotočivou helisu a všroubuje se do kůže./Lepší méně, ale častěji/.Zákazníci jsou s ním velmi spokojení.Pleť se vyrovnává. V salonu ho já dál svítím biostimulačním laserem při každém ošetření, je to pro mne přípravek první volby.Pak po ošetření se nanese Váš oblíbený krém, nesmí jen obsahovat AHA kyseliny.zdraví martina j.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
3.3.2008 23:24:
Neslibuji vám žádný zázrak, ale zkuste chemický peeling spol. Laboratoires Renophase. Finančně je to podstatně výhodnejší a výsledky jsou víc než uspokojující. Problém je, že stav se může výrazně zlepšit, ale ne úplně změnit. Bohužel problém stárnutí nelze úplně zastavit.
Nahlásit nevhodný příspěvek