Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - vrásky-vějířky kolem očí - Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing

vrásky-vějířky kolem očí

Kamila zaslal(a) v 5.2.2008 5:36:   

Je mi 37let,občas podstoupím botox,podstoupila jsem i odstranění vrásek kolem očí laserem,ale bohužel mi vějířky nezmizely.Řekla bych,že efekt laseru byl nulový-alespon ne viditelný.Nechci si pořád píchat botox i z důvodu,že žiji v zahraničí a nemám tolik financí na to,abych to v zahraničí podstupovala.Jak se můžou vějířky,které nejsou nikterak hluboké,ale jsou viditelné-odstranit s úspěchem?A jak je to finančně náročné?Dají se vůbec laserem odstranit vrásky?A proč mi zůstaly i přes ošetření laserem? Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Facelifting-praha
7.2.2008 7:47:

Vážená paní, prosím zašlete digitální foto vrásek kolem očí.Naši lékaři vyhodnotí možnosti vyhlazení vrásek.Nejvhodnější pro vás se zatím podle popisu jeví galvanické "vyžehlení".Mailová adresa je lasercentrum@seznam.cz. Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2 tel. 222 511 790

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
6.2.2008 21:24:

Vážená Kamilo, absolutní odstranění vrásek je utopie, vrásky lze zredukovat, pozastavit jejch další rozvoj, zkvalitnit stav pokožky apod. Bohužel je to celoživotní "maraton". Důležítá je i vhodná kosmetická péče, zejména oblasti kolem očí. V současné době existuje nová technologie metodou Plasma Portrait - zatím pouze dva přístroje v ČR - více informací naleznete na www.laseresthetic.cz S pozdravem MUDr.Simona Bedřichová

odpověd

Salon Andělské Krásy
5.2.2008 22:23:

Dobrý den, Myslím, že hlavním důvodem Vašich vějířků je mimika očí a proti ní je většinou laser krátký a navíc kolem očí se dnedá dělat tak intenzivně, protože kůže je v této oblasti citlivá. Napište mi co používáte za krém na oční okolí. Možná tady bude potíž, protože většinou silný krém na oční okolí pomůže hydratovat a vyhlaovat vrásky. Botox je také jen dočastné řešení, protože neřeší problém pleti, ale jen ochromuje mimiku v očním okolí. My máme v salonu neinvazivní řešení vrásek přístrojem LPG, ale je potřeba alespoň pět návštěv. A tato metoda funguje naprosto bezpečně, je to miláček našich klientek. Pokud byste chtěla na tuto metodu chodit, je možné přijet i v sobotu.

< Předchozí:jak poznáme my klienti opravdu kvalitní lasery?
fotorejuvenace:Další >

Zákrok

Fotorejuvenace (IPL)/ ResurfacingFotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing
V průběhu času a působením zemské gravitace se naše pokožka stává uvolněnější, objevují se vrásky, pigmentové skvrny a další projevy stárnutí. Fotorejuvenace/resurfacing je vynikající metoda k dosažení výrazně mladistvějšího vzhledu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Fotorejuvenace (IPL)/ Resurfacing:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 40.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova