Gynekomastie
Radek zaslal(a) v 12.6.2007 22:45:
Dobry den Mam tento problem. Jsem z toho uz zoufaly... Trpim tim uz od puberty. Je to pouze lehci forma ale i tak je pro me peklem trepa letni koupani nebo se venku projit jen tak v lehkem tricku. Zacal jsem tedy docela dost cvicit prsni svaly a celkove sportovat. Bohuzel musim rict ze cim vice clovek cvici tim vice jaksi prsa vycnivaji a sou vice videt :( Nevim si rady navic se bojim zakroku proste jetli to po operaci nebude znovu videt nebo se opet nezacnou prsa zvetsovat. Moc dekuji za informace.
Zákrok
Operace gynekomastiePrvní věc, na které uvízne většině mužů zrak při pohledu na ženu jsou prsa. Ženy jsou ochotny kvůli nim absolvovat často i bolestivé plastické operace, nakupují push-up podprsenky a to vše proto, aby je měly větší... Jak jsou na tom však muži? Gynekomastie, neboli zvětšení mužské prsní žlázy se vyskytuje poměrně často.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 8.000,- CZK
- Ceny do 33.800,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
honza
5.1.2008 20:59:
Dobrý den, i v mém případě se jedná o gynekomastii - je mi 35 let, jsem z Prahy - prosím o odpověď na několik otázek... Jelikož se mi vždy veskrze "příčí(la)" nepříjemná představa sezení v převážně ženami obsazené čekárně, komunikace s mladšími, pěknými asistentkami či sestrami v ordinacích plastických chirurgů, a i vzhledem k jedné nepříjemné a trapné zkušenosti při pouhém pokusu navštívit endokrinologa (ne v Praze - před mnoha lety) - zkrátka stud - jako zřejmě u většiny mužů, hraje resp. hrál i u me podstatnou roli - proto jsem ještě nenavštívil ani plast. chirurga, ani endokrinologa, nicméně po otevření těchto stránek jsem rozhodnutý s "tím" něco dělat okamžitě! I přesto - jsem aktivní sportovec a z osobních důvodů bych rád podstoupil tuto operaci v co největší anonymitě (nejlépe čím dříve, tím lépe - nejlépe ještě v lednu) - tzn. mohu požádat některého, nejlépe z pražských lékařů, o (i stručnou) odpověď na tyto otázky?: a) je nutná k operaci gynekomastie hospitalizace (před a po operaci? případně jak dlouho (kolik dní), v případě že se rozhodnu a půjde v mém případě operaci provést pouze s lokální anestezií - resp. je možné opearci provést bez hospitalizace? tzn. ráno přijít a po operaci zase odejít domů?) b) je možné po operaci provádět alespoň nějaký sport - běh, cyklistiku atd. nebo je nutné setrvat v absolutní pohybové nečinosti po dobu několika týdnů (důvody samozřejmě chápu)? c) a co je pro mě velmi důležité - je možné se domluvit s některým z vás - pražských plast. chirurgů na individuálním přístupu - myšleno ve formě minimalizace kontaktu s ostatními pacienty - v rámci zachování anonymity - ocenil bych to, z pochopitelných důvodů... Samozřejmě se maximálně přizpůsobím! Velice děkuji za vaše odpovědi! Jan
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
13.6.2007 21:24:
Pane Radku,váš problém j určitě řešitelný.U našich pacientů postupujeme tak,že konzultujeme endokrinologii-kde vyloučí nebo potvrdí endokrinologickou příčinu.Po vyšetření ultrazvukem,kde stanoví složení žlázy se rozhodujeme zda řešit zbytnělá prsa liposukcí,exstirpací nebo kombinací obou.Máte-li zájem přijdte na konzultaci.
odpověd
13.6.2007 14:07:
Dobrý den,objednejte se na konzultaci k doc.Tvrdkovi na klinice GHC.Osobní konzultace je důležitá pro určení jedná.li se opravdu o gynekomastii.Pro objednání volejte 222 211 206,208.
odpověd
13.6.2007 10:46:
Vážený pane Radku, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal
odpověd
13.6.2007 8:42:
Operacemi gynekomastie se běžně zabýváme. Viz naše www stránky.Více při bezplatné konzultaci. S pozdravem Dr. Vrbický