Gynekomastie
Prosím anonymně zaslal(a) v 18.12.2007 5:21:
Dobrý den, zhruba od 11-12 let trpím zvětšenými prsními žlázami. Nepomohla posilovna ani hubnutí ani věk. Protože jinak je má postava dobrá,byl to zejména v pubertě velký komplex a dodnes zčásti je. Rád bych jej vyřešil. Protože můj vzhled je součástí toho, co dělám, chtěl jsem to vylepšit. Před lety jsem se odhodlal na prohlídku do pražského Motola, kde si mě prohlédl doktor s nemístnými poznámkami typu "to vystupujete nahý"? Trvalo tedy nějaký čas, než mě vůbec napadlo konzultovat něco s lékařem. Obracím se na Vás ale i se závažnější otázkou, týkající se toho samého. Jak jsem se dočetl, gynekomastie je zčásti hormonální porucha. A jelikož jsem zpěvák s velkým hlasovým rozsahem, zajímalo by mě, jestli se po zákroku nemůže můj hlas změnit, nebo změnit rozsah. Jsem už vyzrálý a je mi okolo 30 let. Děkuji za Váš zájem a za Vaší odpověď.
Zákrok
Operace gynekomastiePrvní věc, na které uvízne většině mužů zrak při pohledu na ženu jsou prsa. Ženy jsou ochotny kvůli nim absolvovat často i bolestivé plastické operace, nakupují push-up podprsenky a to vše proto, aby je měly větší... Jak jsou na tom však muži? Gynekomastie, neboli zvětšení mužské prsní žlázy se vyskytuje poměrně často.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 8.000,- CZK
- Ceny do 33.800,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
20.12.2007 19:34:
Váený pane,gynekomastii,nebo psoudogynekomastii lze vyřešit buď chirurgicky nebo liposukci.Oba způsoby lze provést v lokální nebo celkové anestezii.Před operací vyžaduji endokrinologické vyšetření a ultrazvukové vyšetření prsní žlázy,které upřesní jaký podíl je tuku:žlázy a podle toho se určí spůsob operace.Jediné,co by mohlo vadit vaší pěvecké dráze je,že po operaci máte 14dní kompresy-tj.ztažení hrudníku,co se dá naplánovat.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
18.12.2007 22:15:
Dobrý den. K předchozím odpovědím jen dodám, že se Vám hlasový rozsah z důvodu operace určitě nezmění. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61
odpověd
18.12.2007 10:23:
Dobrý den,zajistěte si prosím nejprve endokrinologické vyšetření a poté se v případě vašeho zájmu objednejte k nám na konzultaci.Jinak operace gynekomastie na hlas vliv nemá.S pozdravem MUDr.Topinka Hubert-LD.Tel:242 426 432.
odpověd
18.12.2007 7:42:
Dobrý den.Váš problém by řešila buď subkutánní mastektomie ,anebo liposukce.To ozřejmí až vlastní vyšetření.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715