Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Levá bradavka - Operace gynekomastie

Levá bradavka

Jan zaslal(a) v 7.8.2008 1:55:   

Dobrý den, od dětství mám, při pohledu z boku, zvětšenou levou bradavku, která je vystouplá směrem dopředu, asi o 1cm více, než pravá. Minulý měsíc mi to nedalo a čel jsem ke svému obvodnímu lékaři, který mě poslal na vyšetření na nějakou "mamologii". Tam mi lékařka jakýmsi scanerem prohlédla obě prsa a prohlásila "já tam žádnou gynekomastii nevidím, je to jen kosmetická vada..." To samé je i v lékařské zprávě. Obvodní lékař mne tedy odkázal na plastickou chirurgii, kde můj problém vyřeší za mé vlastní náklady, což chápu. Chci se tedy zeptat, kolik by asi tak zmenšení bradavky stálo a zda-li jsou po operaci nějaké jizvy. Jelikož dělám naturální kulturistiku, vadí mi tedy hodně zvětšená bradavka, ale jizva po zákroku by vadila taktéž. Předem děkuji za vaší odpověď.

Vaše odpověd

odpověd

Jan
22.8.2008 18:52:

Poradí mi někdo prosím? Chtěl bych tento problém vyřešit co nejdříve, ale zatím vyčkám rad odborníků, popř. zašlu i foto..

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:vysledek operace
Odstranění mléčné žlázy:Další >

Zákrok

Operace gynekomastieOperace gynekomastie
První věc, na které uvízne většině mužů zrak při pohledu na ženu jsou prsa. Ženy jsou ochotny kvůli nim absolvovat často i bolestivé plastické operace, nakupují push-up podprsenky a to vše proto, aby je měly větší... Jak jsou na tom však muži? Gynekomastie, neboli zvětšení mužské prsní žlázy se vyskytuje poměrně často.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace gynekomastie:
  • Ceny od 8.000,- CZK
  • Ceny do 33.800,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova