Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - hemoroidy - Hemoroidy - laserová operace

hemoroidy

minduska1@seznam.cz zaslal(a) v 12.3.2008 12:50:

Prosí touto cestou o podrobnosti. Mám uzlík u konečníku, je mi to velmi nepříjemné. Chbych jej odstranit, ikdyž mám strach a zároveń stud. Chci se zeptat jak dlouho se čeká na objednání a jak dlouho po objednání se dá udělat zákrok.
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Zdeněk Bezvoda MUDr. Zdeněk Bezvoda
13.3.2008 17:57:

Dobrý den, tyto zákroky bohužel u nás neprovádíme. S pozdravem LD,cévní

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, nejprve je nutné absolvovat rektoskopické vyšetření. To se provádí na na úhradu zdravotní pojišťovnou. Operaci lze provést relativně rychle (do 14 dnů). Ale teprve rekroskopické vyšetření rozhodne o operačním postupu, tzn.i o ceně zákroku. Eva Ondráčková

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
12.3.2008 13:55:

Dobrý den, na naší klinice nabízím Doc. Chaloupku, tento výkon jsme schopni Vám zařídit do cca 14 dnů od konzultace.Cena za konzultaci je 2.500,-Kč.Proobjednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.Rádi Vás přivítáme.S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.

< Předchozí:vnější hemoroidy

Reklama

Zákrok

Léčba křečových žil (varixů)Léčba křečových žil (varixů)
Křečové žíly vznikají méněcenností žilní stěny, kdy se na ní tvoří výdutě, které jsou viditelné pod kůži. Důvod k odstranění varixů je nejen estetický, ale i zdravotní.Plastická chirurgie přináší několik postupů k jejich odstranění.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Léčba křečových žil (varixů):
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 20.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova