hemoroidy
minduska1@seznam.cz zaslal(a) v 12.3.2008 12:50:
Prosí touto cestou o podrobnosti. Mám uzlík u konečníku, je mi to velmi nepříjemné. Chbych jej odstranit, ikdyž mám strach a zároveń stud. Chci se zeptat jak dlouho se čeká na objednání a jak dlouho po objednání se dá udělat zákrok.< Předchozí:vnější hemoroidy
Reklama
Zákrok
Léčba křečových žil (varixů)Křečové žíly vznikají méněcenností žilní stěny, kdy se na ní tvoří výdutě, které jsou viditelné pod kůži. Důvod k odstranění varixů je nejen estetický, ale i zdravotní.Plastická chirurgie přináší několik postupů k jejich odstranění.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Léčba křečových žil (varixů):
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 20.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
13.3.2008 17:57:
Dobrý den, tyto zákroky bohužel u nás neprovádíme. S pozdravem LD,cévní
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
12.3.2008 14:13:
Dobrý den, nejprve je nutné absolvovat rektoskopické vyšetření. To se provádí na na úhradu zdravotní pojišťovnou. Operaci lze provést relativně rychle (do 14 dnů). Ale teprve rekroskopické vyšetření rozhodne o operačním postupu, tzn.i o ceně zákroku. Eva Ondráčková
odpověd
12.3.2008 13:55:
Dobrý den, na naší klinice nabízím Doc. Chaloupku, tento výkon jsme schopni Vám zařídit do cca 14 dnů od konzultace.Cena za konzultaci je 2.500,-Kč.Proobjednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.Rádi Vás přivítáme.S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.