Kolik zaplatím za operaci hemoroidů laserem?
J.Lehto@seznam.cz zaslal(a) v 28.6.2007 21:41:
Dobrý den,mám vnitřní hemoroidy a zajímalo by mě kolik stojí zákrok provedený laserem a kolikrát je nutno tento zákrok provést k úplnému vyléčení?Křečová žíla nebo hemoroidy?:Další >
Reklama
Zákrok
Léčba křečových žil (varixů)Křečové žíly vznikají méněcenností žilní stěny, kdy se na ní tvoří výdutě, které jsou viditelné pod kůži. Důvod k odstranění varixů je nejen estetický, ale i zdravotní.Plastická chirurgie přináší několik postupů k jejich odstranění.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Léčba křečových žil (varixů):
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 20.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
libi
11.9.2007 16:52:
Dobrý den, udělal se mi u konečníku hemoroid, nejdřív to bolelo, ma mazání mastí Faktu (přes den), na noc mast Mastu S, bolest polevila,ale neztrácí se ten uzlík. Bolí laserová operace? a jak asi dlouho trvá, je nutná hospitalizace? děkuji
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
4.7.2007 15:24:
Dobry den, Přesnou informaci k Vasim obtížím a způsob jejich řešení je možno odpovědně poskytnout po vyšetření. Je pravidlem,že zákrok odstraní stávající hemoroidalní uzly a současné obtíže. Cena zakroku vc. hospitalizace se pohybuje kolem 8.500,- Kc." V pripade zajmu nas prosim kontaktujte emailove adrese: sanatchotoviny@iol.cz nebo telefonicky na cislech 381 284 335 nebo 381 284 336 v pracovni dny (PO-na PÁ) od 8:00 do 16:00 h. S pozdravem Dr. Benda
Nahlásit nevhodný příspěvek