Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - vnější hemoroidy - Hemoroidy - laserová operace

vnější hemoroidy

Marcel zaslal(a) v 14.1.2008 3:59:

Dobrý den, rád bych se odhodlal k zákroku odstranění - pravděpodobně vnějších hemoroidů. Je mi 37 let a již více než 10 let mám na konečníku výrůstky. V mnoha ohledech mi to vadí a stále se nemohu odhodlat jít na vyšetření. Jak se takové zákroky provádějí? Laserem, nebo klasicky? Jaká je nutná hospitalizace a rekonvalescence? Kolik to stojí? Vracejí se tyto starosti? Děkuji za rady Marcel, Praha
Vaše odpověd

Dobrý den. Výkon se provádí ambulantně, vzhledem ke komfortu ošetření postupně, protože jak vy charakterizujete „výrůstky“ jsou laserově odstraněny a histologicky vyšetřeny. Bližší informaci přímo pro Vás, Vám podáme během vstupního vyšetření – po zhodnocení Vašeho stavu a obtíží. Cena ošetření je od 3.000,-Kč do cca 8.000,-Kč – a je zavislá na rozsahu ošetření. S pozdravem MUDr.Jan Benda

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Hemoroidy
hemoroidy:Další >

Reklama

Zákrok

Léčba křečových žil (varixů)Léčba křečových žil (varixů)
Křečové žíly vznikají méněcenností žilní stěny, kdy se na ní tvoří výdutě, které jsou viditelné pod kůži. Důvod k odstranění varixů je nejen estetický, ale i zdravotní.Plastická chirurgie přináší několik postupů k jejich odstranění.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Léčba křečových žil (varixů):
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 20.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova