vnější hemoroidy
Marcel zaslal(a) v 14.1.2008 3:59:
Dobrý den, rád bych se odhodlal k zákroku odstranění - pravděpodobně vnějších hemoroidů. Je mi 37 let a již více než 10 let mám na konečníku výrůstky. V mnoha ohledech mi to vadí a stále se nemohu odhodlat jít na vyšetření. Jak se takové zákroky provádějí? Laserem, nebo klasicky? Jaká je nutná hospitalizace a rekonvalescence? Kolik to stojí? Vracejí se tyto starosti? Děkuji za rady Marcel, Praha< Předchozí:Hemoroidy
hemoroidy:Další >
Reklama
Zákrok
Léčba křečových žil (varixů)Křečové žíly vznikají méněcenností žilní stěny, kdy se na ní tvoří výdutě, které jsou viditelné pod kůži. Důvod k odstranění varixů je nejen estetický, ale i zdravotní.Plastická chirurgie přináší několik postupů k jejich odstranění.
Fotky před/po
-

MUDr. Martin Petrlik -

Privátní chirurgická klinika Foldyna klinik -

Klinika jednodenní chirurgie, Žilní a chirurgická praxe
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Léčba křečových žil (varixů):
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 20.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
28.1.2008 12:13:
Dobrý den. Výkon se provádí ambulantně, vzhledem ke komfortu ošetření postupně, protože jak vy charakterizujete „výrůstky“ jsou laserově odstraněny a histologicky vyšetřeny. Bližší informaci přímo pro Vás, Vám podáme během vstupního vyšetření – po zhodnocení Vašeho stavu a obtíží. Cena ošetření je od 3.000,-Kč do cca 8.000,-Kč – a je zavislá na rozsahu ošetření. S pozdravem MUDr.Jan Benda
Nahlásit nevhodný příspěvek