Operace hemoroidů Longovou metodou

(Diskuze k tématu Hemoroidy (řitní městky))

Operace hemoroidů Longovou metodou

Dobrý den. V roce 1993 jsem se podrobil klasické hemoroidektomii vnějších hemoroidů. to mi bylo 20 let a na hemoroidy jsem trpěl od 15 let. V té době docházelo k trombozám asi 2x ročně a vždy se je podařilo nějak zvládnout. V den mých 20 narozenin došlo k velké tromboze (asi dárek :) ) a já se podrobil operaci. Po této operaci a velmi bolestivému vyprazdnování po operaci (do dneška na to z hrůzou vzpomínám)jsem se zařekl , že na operaci již nikdy více. Asi v roce 1995 se můj stav vrátil k původnímu před operací. To znamenalo opět vnější hemoroidy, které zůstavaly uvnitř a vyhřezli jen při stolici, ale posluně se vrátili zpět . Zhruba 1až2 ročně došlo k bolestivé tromboze a prolapsu, který se však za pomocí léků ( detralex a dubová kůra) podařilo vždy po týdnu zvládnout . Tento stav mi vydržel až do dneška , kdy došlo opět k velké tromboze, kterou léčím jako vždy detralex,dubová kůra a čípky procto-glyvenol.Rozhodl jsem se tedy pro návštěvu lékaře mudr.O"RHALMIHO (nevím jak se píše velké přehláskované O :) ve vítkovické nemocnici a po vyšetření anoskopem mi doporučil operaci longo metodou. CHtěl bych se Vás zeptat na Váš názor zda je tato nemocnice v lékařském povědomí vedena jako velmi uspěšná v provadění těchto zákroků a zda by jste mi tento operační zákrok doporučila a hlavně kde by jste mi ho doporučila.Samozřejmě vím ,že každý lékař dělá své povolání z max. nasazením, ale rád bych zvoli to nejlepší pracoviště a lékaře v ČŘ. Mohla by jste mi tedy doporučit zdr. zařízení , kde podle Vás provadí tuto operaci největší odborníci a kde by jste se případně obrátila Vy kdyby jste tento problém musela nedej bože:) řešit. Omlouvám se za příliš inpertinentní znění mého dotazu. z očekáváním odpovědi zdraví Hučík M.

1.10.2010 13:49

Probíhá odesílání formuláře

RE: Operace hemoroidů Longovou metodou

Dobrý den!
Na naší Klinice LLC v Ostravě provádíme úspěšně operaci hemeroidů Longovou metodou již několik let.
V případě zájmu o konzultaci nás kontaktujte na čísle 596 114 647 nebo 731 613 381.
S pozdravem Smrčková Renata - Klinika LLC

1.10.2010 15:05

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?